Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Πρωτοχρονιά μαζί με τα παιδιά τους - Πανέμορφη η κόρη τους Λυδία (φωτό)

Τα εντυπωσιακά φορέματα 

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος υποδέχτηκαν το 2023 μαζί με τα παιδιά τους.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από την οικογενειακή τους έξοδο στις οποίες είχαμε μεταξύ άλλων την ευκαιρία να δούμε την πανέμορφη κόρη της.  Η Λυδία είναι 18 ετών και εδώ και λίγους μήνες ζει στη Νέα Υόρκη, όπου ξεκίνησε πρόσφατα τις σπουδές της. 

«Καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας! Εύχομαι να ζήσετε το 2023 τις πιο αγαπησιάρικες, τρυφερές στιγμές με όσους αγαπάτε» έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις της.

Η Λυδία Ευαγγελάτου ήταν ντυμένη με ένα αστραφτερό φούξια μίνι φόρεμα, ενώ το μακιγιάζ - τόσο εκείνης όσο και της μητέρας της - ανέλαβε η  Μαρία Μαρκαντωνάτου. 

Η Τατιάνα Στεφανίδου από πλευράς της φορούσε ένα κομψό, βελούδινο μαύρο φόρεμα Spiros Srefanoudakis, με λάμπερές λεπτομέρειες στους ώμους.

 

«Και οι άντρες μου! Καλή χρονιάααααααααα!!!» διαβάζουμε σε δεύτερο post της στο Instagram. Στις εικόνες την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της, τον γιο τους Νικόλα και τον Λάμπη Ευαγγελάτο.

Photo: Instagram

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει αποκτήσει τον μεγάλο του γιο μαζί με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Ο Λάμπης έχει σπουδάσει πληροφορική στο ΕΚΠΑ ενώ έχει μεγάλη αγάπη και για τη μουσική.  

Ο Νικόλας Ευαγγελάτος, από την άλλη, σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Kent στο Canterbury της Αγγλίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ