Πρίγκιπας Χάρι: ''Ξεκίνησα στα 17 με μια μεγαλύτερη που με έλεγε επιβήτορα - Δοκίμασα ναρκωτικά για να νιώσω διαφορετικός''

Για πρώτη φορά, ο πρίγκιπας Χάρι αφηγείται τη δική του ιστορία, τη δική του αλήθεια για τη βασιλική οικογένεια...

«Μου φέρθηκε σαν να ήμουν ένας νεαρός επιβήτορας». Έτσι περιγράφει στο βιβλίο του ο πρίγκιπας Χάρι τη γυναίκα με την οποία είχε την πρώτη του σεξουαλική επαφή.

Όπως περιγράφει ο πρίγκιπας Χάρι στη βιογραφία του, γνώρισε μια γυναίκα στα 17 του χρόνια, η οποία ήταν μεγαλύτερή του.

 

 

"Ήμουν ένας 17χρονος που ήταν πρόθυμος να δοκιμάσει σχεδόν οτιδήποτε θα ανέτρεπε την καθιερωμένη τάξη πραγμάτων. Τουλάχιστον αυτό προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου", γράφει ο Δούκας του Σάσεξ, σύμφωνα με την Τelegraph, καθώς διηγείται ότι πήρε κοκαΐνη για να "νιώσει" και να "είναι διαφορετικός".

 

 

Ο Δούκας αποκάλυψε πως είχε την πρώτη του σεξουαλική επαφή σε ένα αρκετά δημόσιο μέρος - σε ένα χωράφι πίσω από μια "πολυσύχναστη παμπ" - και ότι η μεγαλύτερη γυναίκα του φέρθηκε σαν "νεαρό επιβήτορα".

 

 

Το 2001 ο Χάρι ήταν ακόμη μαθητής στο Κολέγιο του Ιτον στο Γουίνδσορ, όταν ο Μάρκο, ένας εκ των σωματοφυλάκων της βασιλικής οικογένειας, τον επισκέφθηκε. Κατά την επίσκεψή του, αναφέρει πως υποπτευόταν ότι ο Μάρκο είχε… γνώση του one-night stand που είχε κάνει και ήθελε να μάθει αν ισχύει.

Στη διάρκεια γεύματος σε μία καφετέρια στο κέντρο της πόλης, ο σωματοφύλακας λέει πως τον είχαν στείλει για να «μάθει την αλήθεια».

 

 

«Φανταζόμουν ότι αναφερόταν στο ότι έχασα την παρθενιά μου, ένα ντροπιαστικό επεισόδιο με μία μεγαλύτερη γυναίκα σε ηλικία, στην οποία άρεσαν οι ''μάτσο'' άνδρες, και η οποία μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα. Την καβάλησα γρήγορα κι αυτή με χαστούκισε στον κ@@ο και με έστειλε μακριά. Το λάθος μου ήταν ότι επέτρεψα να γίνει ό,τι έγινε, σε χωράφι πίσω από μία πολυσύχναστη παμπ. Σίγουρα κάποιος θα μας είχε δει», περιγράφει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ