Made in Greece η Ναταλία Ρίζου: Η Ελληνίδα φωτογράφος που φωτογραφίζει εγκύους & μωρά - τα διεθνή βραβεία & η καλαισθησία των κλικς

Η Ναταλία Ρίζου μετατρέπει το “newborn photography” σε...  παραμύθι!

Αν μπεις για λίγο στο μαγικό κόσμος της Ναταλίας Ρίζου, θα καταλάβεις ποια πραγματικά είναι! 

Αεικίνητη, δημιουργική, με υπέροχες ιδέες και ταλέντα! Η φωτογράφος των newborns, κάνει αυτό που αγαπά, για αυτό και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. 

babyphotoawards

 

Και για όσους δεν ξέρουν τι κάνει, η Ναταλία, φωτογραφίζει εγκύους και μωρά, δημιουργώντας τα πιο γλυκά πορτρέτα. 

Η ίδια λέει:'' Θυμάμαι πάντοτε με συγκίνηση τις ατελείωτες ώρες που περνούσα με τη μαμά μου στο σκοτεινό θάλαμο. Ήμουν πέντε χρονών όταν την ακολούθησα για πρώτη φορά σε αυτό το μυστηριώδες μέρος όπου το φιλμ γινόταν φως και εικόνα. Με έναν παράξενο τρόπο, η μαγεία δεν χάθηκε όταν μεγάλωσα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν χάθηκε ούτε όταν το φιλμ έδωσε τη θέση του στις περίπλοκες αυτόματες ψηφιακές μηχανές στριμώχνοντας το σκοτεινό θάλαμο σε μια γωνίτσα του μυαλού όπου ζουν οι πιο γλυκιές αναμνήσεις.

Σήμερα πια, οικογενειακή φωτογράφος κι εγώ όπως η μαμά μου, κοιτάζω μέσα από το φακό και ώρες ώρες νομίζω πως βλέπω τις ίδιες εικόνες που την έκαναν να ενθουσιάζεται.

 

 

Πλέον μπορώ κι εγώ να ανακαλύψω ανάμεσα σε χίλια το πιο ξεχωριστό χαμόγελο, το πιο τρυφερό βλέμμα, εκείνο το αδιόρατο σφίξιμο του χεριού που προδίδει τα όνειρα και την αγάπη αυτής της οικογένειας που έρχεται σε εμένα για να αιχμαλωτίσει στην αιωνιότητα έστω μία μικρή στιγμή της ευτυχίας της.

 

 

 

 

Αληθινές στιγμές, αληθινές σχέσεις περνούν μπροστά από την κάμερά μου, καθώς υπομονετικά περιμένω για ώρες μέχρι να πετύχω τις μοναδικές εκείνες φωτογραφίες που θα συντροφεύουν τις οικογένειες για πάντα.

Όπως θα δείτε η ίδια έχει φωτογραφίσει αμέτρητα μωρά και εγκύους. Μάλιστα έχει πάρει μέρος και στον διαγωνισμός babyphotoawards.

Είναι μητέρα δυο παιδιών και αγαπάει πραγματικά αυτό που κάνει, ενώ συνδυάζει άψογα την μητρότητα και την καριέρα. 

Δείτε υλικό από την δουλειά της στο magicalworld.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ