31 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τον Ιανουάριο 2023 - Chic και διακριτικά nail art

Εσείς τι μανικιούρ θα κάνετε; 

Με τον ερχομό του νέου έτους όλες λίγο-πολύ έχουμε μια διάθεση ανανέωσης και την επιθυμία να δοκιμάσουμε νέα πράγματα. Τι πιο εύκολο λοιπόν από ένα ολόφρεσκο μανικιούρ που θα ανανεώσει τα νύχια μας και θα αναβαθμίσει την συνολική μας εμφάνιση!

Είτε σου αρέσουν τα έντονα και περίτεχνα σχέδια νυχιών ή προτιμάς ένα πιο ήσυχο και διακριτικό στυλ, υπάρχουν πολλές επιλογές για το γούστο κάθε γυναίκας.

Στη συνέχεια θα ανακαλύψεις μερικές από τις κορυφαίες ιδέες για νύχια αυτή την εποχή, οι οποίες βασίζονται στις επικρατέστερες τάσεις για το Χειμώνα 2022 – 2023.

Πάρε λοιπόν έμπνευση μέσα από τις φωτογραφίες του Instagram που ακολουθούν και κλείσε το επόμενο ραντεβού με τη nail artist σου!

Ανανεωμένο γαλλικό για τον Ιανουάριο 2023

Τα κόκκινα νύχια βρίσκονται διαχρονικά στην κορυφή των προτιμήσεων και ιδιαίτερα φέτος το κόκκινο γαλλικό μανικιούρ φαίνεται πως αποτελεί μια τάση από μόνο του.

Αν λατρεύεις το γαλλικό μανικιούρ με τη λευκή γραμμή αλλά ψάχνεις μια ανανεωμένη εκδοχή του, αυτό το πλάγιο γαλλικό με την τριπλή γραμμή αποτελεί τέλεια επιλογή. Μπορεί να φορεθεί από την καθημερινότητα μέχρι και ως νυφικό μανικιούρ!

Συνδυάζοντας δύο μεγάλες τάσεις στα νύχια για το Χειμώνα 2022 – 2023, αυτό το negative space γαλλικό σε hot pink απόχρωση μοιάζει υπέροχο για εσένα που αγαπάς το Barbiecore.

Milky βάση και άκρες σε σκούρο μπλε για μια ακόμη εντυπωσιακή εκδοχή των french nails.

Το μαύρο γαλλικό θεωρείται ένα ακόμη από τα επικρατέστερα nail trends του φετινού χειμώνα και εδώ συνδυάζεται με μια δεύτερη metallic γραμμή που δίνει μια πινελιά πολυτελείας.

Το περίτεχνο αυτό γαλλικό μανικιούρ συνδυάζει υπέροχα το λευκό με το κλασικό καφέ και το κάραμελ.

Μη διστάσεις να στολίσεις το γαλλικό μανικιούρ σου με διακριτικές καρδούλες, καθώς για φέτος το σχέδιο αυτό δεν περιορίζεται μόνο στα νύχια για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Αν ψάχνεις έναν τρόπο να δώσεις λάμψη στο πρώτο μανικιούρ της χρονιάς και παράλληλα σου αρέσει το κλασικό γαλλικό, τότε αυτό το εντυπωσιακό σχέδιο νυχιών από τη nail artist Amanda Sudol είναι τέλειο για σένα! Πρόκειται για glazed french nails με glittery βάση.

Chic και διακριτικά nail art για να δοκιμάσεις τώρα

Dark Brown, caramel και mocha σε ένα διακριτικό και σικάτο nail art που αποθεώνει τα καφέ νύχια.

Ένα ακόμη κομψό σχέδιο νυχιών, αυτή τη φορά σε βαθιά κόκκινη – καφέ απόχρωση.

Αυτός ο συνδυασμός μονόχρωμωv νυχιών με σκούρο καφέ βερνίκι και ενός διακριτικού σκούρου καφέ – λευκού nail art πάνω σε νουντ βάση στα υπόλοιπα νύχια δημιουργεί ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Γι’ αυτές που λατρεύουν τα μαύρα νύχια, το παραπάνω chic μανικιούρ συνδυάζει matte και glitter βερνίκι με εντυπωσιακό τρόπο.

Μια ακόμη διακριτική πρόταση που χρησιμοποιεί μαύρο μανό, είναι αυτό το υπέροχο negative space γαλλικό.

Και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει ένα κομψό χειμωνιάτικο φλοράλ σχέδιο νυχιών από τις προτάσεις μας.

Κόκκινο και λευκό, ένας υπέροχος συνδυασμός χρωμάτων στα νύχια σε ένα σχέδιο που κερδίζει τις εντυπώσεις με κομψό τρόπο.

Το πράσινο στην απόχρωση της ελιάς είναι από τα τοπ χρώματα αυτής της εποχής και αυτό το σικάτο πουά nail art του ταιριάζει πολύ!

Το μανικιούρ με πέρλες είναι ένα ακόμη φετινό trend και συνδυάζεται φανταστικά με ένα λευκό γαλακτερό βερνίκι νυχιών.

Το Viva Magenta είναι το χρώμα της χρονιάς για το 2023 σύμφωνα με το Ινστιτούτο Pantone. Πρόκειται για μία ζωηρή απόχρωση του κόκκινου που θα δούμε παντού φέτος. Εδώ χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός απίθανου chic σχεδίου νυχιών.

Περίτεχνα και trendy νύχια για τη νέα χρονιά

Το ζεβρέ μοτίβο ξεχωρίζει τη φετινή χρονιά και ο ιδανικός συνδυασμός χρωμάτων για τη δημιουργία του είναι μάλλον ο κλασικός: Άσπρο και μαύρο!

Αν σου αρέσει το μανικιούρ με το εφέ ταρταρούγας αλλά το θεωρείς λιγάκι υπερβολικό, μπορείς να δοκιμάσεις αυτή την πιο διακριτική αλλά το ίδιο εντυπωσιακή εκδοχή του.

Τα comic nails ήρθαν για να μείνουν; Ο χρόνος θα δείξει! Για τη φετινή σεζόν πάντως, φαίνεται πως γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Στις παραπάνω φωτογραφίες τα βλέπουμε σε δύο τοπ αποχρώσεις, σκούρο μπλε και ροζ αντίστοιχα.

Κοριτσίστικο και εντυπωσιακό παράλληλα μανικιούρ που κλέβει τις εντυπώσεις, ροζ chrome nails με καρδούλες.

Θες τα νύχια σου να αλλάζουν εμφάνιση όταν πέφτει πάνω τους το φως του ήλιου; Αυτό το μανικιούρ είναι για σένα και δημιουργήθηκε με τα βερνίκια Carpe Diem και Fantasia της Cirque Colors. Κάνε swipe δεξιά στη φωτογραφία για να δεις πώς μεταμορφώνεται.

Τα νύχια σκακιέρα σε μία πολύχρωμη εκδοχή για εσένα που λατρεύεις το χρώμα!

Κομψό και εντυπωσιακό λεοπάρ σχέδιο σε συνδυασμό με σκούρο μπλε δημιουργούν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα!

Ένα ακόμη περίτεχνο σχέδιο για μακριά νύχια που συνδυάζει το λευκό το μαύρο και το κυπαρίσσι χρώμα, αναφέρει το beautetinkyriaki.

Αυτό το χειμωνιάτικο ροζ σχέδιο νυχιών θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την κομψότητα και τη διακριτική λάμψη του.

Για πολλές το 1ο μανικιούρ της χρονιάς είναι και συμβολικό, οπότε τι καλύτερο από το να συνδυάσεις δύο υπέροχα χρώματα με ξεχωριστή σημασία: Το λευκό και το χρυσό.

Υποδέξου λοιπόν το νέο χρόνο με το ξεχωριστό στυλ και τη λάμψη που του αξίζει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ