Τομ Φορντ: Αγόρασε βίλα 51 εκ. δολ. μόλις είχε πάρει 2,8 δισ. δολ. από την πώληση της εταιρίας του, στην Estée Lauder

Μόλις πριν από λίγους μήνες, ο Τομ Φορντ πούλησε την εταιρεία μόδας του στην Estée Lauder με μία συμφωνία – μαμούθ – αξίας 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Ο μεγιστάνας της μόδας Τομ Φορντ αγόρασε μια μοντέρνα έπαυλη στο Παλμ Μπιτς έναντι του ποσού των 51 εκατομμύριων δολαρίων, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Η εν λόγω αγοραπωλησία πραγματοποιείται μόλις λίγους μήνες αφότου ο Τομ Φορντ αποφάσισε να πουλήσει την εταιρεία μόδας του στην Estée Lauder με μία συμφωνία αξίας 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Υπενθυμίζεται πως ο Τομ Φορντ, ο οποίος κατάγεται από το Τέξας, είναι πρώην δημιουργικός διευθυντής της Gucci και σκηνοθέτης των «A Single Man» και «Nocturnal Animals».

Ο πρώην ιδιοκτήτης της έπαυλης φέρεται να είναι ο Ρομπ Χέιβερτ, ιδρυτής και διευθύνων εταίρος της εταιρείας private equity Motive Partners. Ο Χέιβερτ αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι για 35,75 εκατομμύρια δολάρια το 2021. Σύμφωνα με την PropertyShark, το ακίνητο διαθέτει μεγάλη εξωτερική πισίνα.

Ο αρχιτέκτονας του σπιτιού, Ντάνιελ Κάχαν των Smith and Moore Architects, κέρδισε το βραβείο για το σχεδιασμό του συγκεκριμένου ακινήτου από το Preservation Foundation of Palm Beach το 2019.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ