Κηδεία Κωνσταντίνου: 20 φωτό από την αναχώρηση των μελών της οικογένειας, των royals & των επωνύμων για την Μητρόπολη

Ποιοι έφυγαν από την Μεγάλη Βρεταννία

Πολλοί εστεμμένοι, υψηλοί προσκεκλημένοι, αλλά και μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά, αναχώρησαν νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» για την Μητρόπολη Αθηνών, όπου και τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του Κωνσταντίνου.

 

Στην κηδεία βρέθηκαν εκπρόσωποι 11 βασιλικών οίκων, ενώ στην λίστα με τους υψηλούς προσκεκλημένους ήταν ακόμα περίπου και 60 Έλληνες, οι οποίοι υπήρξαν στενοί φίλοι, πρώην συμμαθητές του Κωνσταντίνου, επιχειρηματίες και πολιτικοί.

Photos: NDP

Από την «Μεγάλη Βρεταννία» αναχώρησαν η σύζυγος, τα εγγόνια (παιδιά του πρίγκιπα Παύλου) και οι νύφες του τέως βασιλιά Τατιάνα Μπλάτνικ (σύζυγος του Νικόλαου) και Νίνα Φλορ (σύζυγος του Φίλιππου), καθώς και η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας, η πριγκίπισσα Βενδίκτη (αδερφές της Άννας Μαρίας),, το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας Φελίπε και Λετίσια και η πριγκίπισσα Άννα.

Photos: NDP

Ακόμα είδαμε μεταξύ άλλων τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, την Σίλια Κριθαριώτη, την Ευγενία Μανωλίδου, τον εφοπλιστή Νίκο Παππά και τον Σπύρο Καπράλο. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στπ κεντρικό SLIDESHOW

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Στη Μητρόπολη η αδερφή του Σοφία και ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος

10+1 βίντεο από τις αφίξεις των βασιλικών οικογενειών στη Μητρόπολη για την κηδεία του Κωνσταντίνου Β' - Δείτε τα

Κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Το χειροφίλημα του Παύλου στην Λετίσια & το κομψό φόρεμα της βασίλισσας της Ισπανίας (φωτό & βίντεο)

Κηδεία Κωνσταντίνου: Δακρυσμένη η Άννα Μαρία - Έφτασε στη Μητρόπολη μαζί με τη νύφη της - Το χειροκρότημα του κόσμου (φωτό & βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ