Κηδεία Κωνσταντίνου B': Πανέμορφο coat dress & μαργαριταρένια σκουλαρίκια για την Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου (φωτό)

Συνοδευόταν από τον σύζυγό της...

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε λίγο πριν τις 16:00 ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Ο ενταφιασμός έγινε δίπλα στους τάφους των προγόνων του, όπως, εξάλλου, επιθυμούσε ο ίδιος. Νωρίτερα, τελέστηκε τρισάγιο στο κοιμητήριο του ναού της Αναστάσεως, παρουσία πλήθους κόσμου και υψηλών προσκεκλημένων.

Η Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου και ο Φίλιππος του Βελγίου, ήταν ανέμεσα στους Ευρωπαίους γαλαζοαίματος που έδωσαν το παρών στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες η Ματθίλδη επέλεξε ένα πολύ κομψό outfit και συγκεκριμένα ένα μαύρο coat dress το οποίο συνδύασε με μαύρι στέκα, μαύρες γόβες και ίδιου χρώματος clutch. 

 

Δείτε επίσης: Κηδεία Κωνσταντίνου: Πλισέ φούστα, σακάκι και μαργαριταρένιο κολιέ για την πριγκίπισσα Μέτε-Μαρίτ της Νορβηγίας (φωτό)

To σύνολό της απογείωσαν, τα μαργαριταρένια της σκουλαρίκια

eurokinissi

Άλλωστε οι royals συνηθίζουν να φορούν πέρλες στις κηδείες και δεν ήταν λίγες οι εστεμμένες που επέλεξαν για τις σημερινές τους εμφανίσεις, ανάλογα κοσμήματα.

Ο Φίλιππος του Βελγίου, από πλευράς του φορούσε ένα μαύρο κοστούμι με παλτό, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι κύριοι που βρέθηκαν στην κηδεία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ