Κηδεία Κωνσταντίνου: Πλισέ φούστα, σακάκι και μαργαριταρένιο κολιέ για την πριγκίπισσα Μέτε-Μαρίτ της Νορβηγίας (φωτό)

Συνόδευσε τον διάδοχο σύζυγό της

Ο πρίγκιπας Χάακον της Νορβηγίας και η σύζυγός του πριγκίπισσα Μέτε-Μαρίτ, ήταν ανέμεσα στους Ευρωπαίους γαλαζοαίματος που έδωσαν το παρών στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες η Μέτε-Μαρίτ επέλεξε ένα πολύ κομψό outfit και συγκεκριμένα μία μαύρη πλισέ φούστα, την οποία συνδύασε με ένα σακάκι, ημιδιφανές καλσόν και ένα ζευγάρι γόβες, του ίδιου χρώματος.

Η σύζυγος του διαδόχου του νορβηγικού θρόνου κρατούσε ένα μικρό clutch, ενώ φορούσε επίσης ένα μαργαριταρένιο κολιέ και μικρά σκουλαρίκια. Άλλωστε οι royals συνηθίζουν να φορούν πέρλες στις κηδείες και δεν ήταν λίγες οι εστεμμένες που επέλεξαν για τις σημερινές τους εμφανίσεις, ανάλογα κοσμήματα.

Φωτογραφίες: NDP & Eurokinissi

Ο Χάακον από πλευράς του φορούσε ένα μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι κύριοι που βρέθηκαν στην κηδεία.

Ο πρίγκιπας είναι το νεότερο παιδί και ο μοναδικός γιος του βασιλιά Χάραλντ Ε΄ και ο φυσικός κληρονόμος του θρόνου. Ο Χάραλντ, ο οποίος ήταν το τρίτο παιδί και μοναδικός γιος του Βασιλιά Όλαφ Ε΄ και της Πριγκίπισσας Mάρθας της Σουηδίας, είναι δεύτερος ξάδερφος με την Άννα-Μαρία.

Οι σχέσεις των δύο οικογενειών δεν σταματούν εκεί, αφού η σύζυγος του βασιλιά της Νορβηγίας, βασίλισσα Σόνια είναι καλή φίλη με την Άννα-Μαρία, ενώ και τα παιδιά τους κάνουν παρέα.

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ είναι πολύ κοντά με τον Χάακον και την Μέτε-Μαρίτ. Μάλιστα η γυναίκα του διαδόχου έχει βαφτίσει τον έναν γιο του ζευγαριού, τον Οδυσσέα-Κίμωνα, ενώ με την σειρά του ο Παύλος είναι νονός του 16χρονου πρίγκιπα Σβέρε Μάγκνους. 

Σημειώνεται ότι το πριγκιπικό ζεύγος της Νορβηγίας έχει αποκτήσει επίσης την πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα, η οποία είναι δεύτερη στη σειρά διαδοχής μετά τον μπαμπά της. Ο Χάακον είναι επίσης πατριός του γιου της Μέτε-Μάριτ, Μάριους Μπόργκ Χόιμπι, από την σχέση της με τον Μόρτεν Μπόργκ.

Δείτε επίσης:

Κηδεία Κωνσταντίνου Β: Ο πρίγκιπας Χάακον της Νορβηγίας και η Μέτε-Μάριτ - στενοί φίλοι του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ (φωτό)

5 βίντεο από το Τατόι: Ο ενταφιασμός του Κωνσταντίνου Β' - Όλα όσα έγιναν

Κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Οι κομψές νύφες του - Σικάτο ταγιέρ για τη Νίνα Φλορ, με midi φόρεμα η Τατιάνα Μπλάτνικ (φωτό & βίντεο)

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: To θεϊκό velvet φόρεμα της Μαρίας - Ολυμπία & το κομψό midi της Μαρί Σαντάλ (φωτό - βίντεο)

Κηδεία Κωνσταντίνου: Δακρυσμένη η Άννα Μαρία - Έφτασε στη Μητρόπολη μαζί με τη νύφη της - Το χειροκρότημα του κόσμου (φωτό & βίντεο)

Κηδεία Κωνσταντίνου Β': «Δεν είναι αυτό το τέλος πατέρα» - Λύγισε στον επικήδειό του ο Παύλος (φωτό - βίντεο)

Κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Στη Μητρόπολη και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό - Η χειραψία με τον Παύλο (φωτό - βίντεο)

Κηδεία Κωνσταντίνου: Με μαύρο δαντελένιο πέπλο και δερμάτινες μπότες η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας (φωτό)

Κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Το χειροφίλημα του Παύλου στην Λετίσια & το κομψό φόρεμα της βασίλισσας της Ισπανίας (φωτό & βίντεο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ