Ειρήνη Νικολοπούλου: ''Όταν γύρισα, δεν βρήκα την θέση μου στο δελτίο ειδήσεων, δεν υπήρχα πια στο πρόγραμμα & το λέω σοβαρά'' (βίντεο)

''Από όσες προσωπικότητες συνάντησα, απομυθοποίησα τον Τομ Χανκς. Τον βρήκα πολύ απόμακρο όπως επίσης και τον Mr Bean''.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ειρήνη Νικολοπούλου στον Κωνσταντίνο Καμέα, η οποία προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής μέσα από το Astra Tv.

Μέσα σε όλα, ο έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε από καρδιάς για την ανταγωνιστικότητα που αντιμετώπισε στην επαγγελματική της διαδρομή, λόγω του πάθους της για αυτή τη δουλειά, καθώς και την απομυθοποίηση μεγάλων προσωπικοτήτων του Χόλιγουντ.

Ειδικότερα, η Ειρήνη Νικολοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν πάρα πολύ προκλητική όταν μου έδινες ένα θέμα.

Δηλαδή, για παράδειγμα, το 1997 πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα και εγώ πήγα στην Αγγλία, στο Λονδίνο όπου έμεινα για δεκαπέντε ημέρες σε ένα μαγικό επαγγελματικά περιβάλλον, δεν συζητάμε πως ήταν πάρα πολύ δύσκολο και πάρα πολύ λυπηρό όλο αυτό που συνέβαινε αλλά το περιβάλλον ήταν μαγικό πραγματικά.

 

 

Επειδή μαγευόμουν και παθιαζόμουν, έκανα ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ.  Να έχεις απέναντι κολοσσούς όπως το CBS, ABC, δίκτυα από την Αμερική, έχουν έρθει όλες οι τηλεοράσεις του κόσμου και το μικρό κανάλι να πετυχαίνει συνεντεύξεις με πρίγκιπες και πριγκίπισσες, να ανεβαίνω σε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς για να κάνω live συνδέσεις με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Κάναμε ένα πάρα πολύ αξιοπρεπές ρεπορτάζ εκείνη την εποχή».

«Όταν γύρισα, είδα ματιές να θέλουν να με πνίξουν. Όταν γύρισα, δεν βρήκα την θέση μου στο δελτίο ειδήσεων. Δεν την βρήκα, δεν υπήρχα πια στο πρόγραμμα και το λέω σοβαρά. Μετά την επιτυχία ήρθε ο… βαθμός και αυτά τα κάνουν άνθρωποι, δεν τα κάνουν μηχανές».

«Από όσες προσωπικότητες συνάντησα, απομυθοποίησα τον Τομ Χανκς. Τον βρήκα πολύ απόμακρο όπως επίσης και τον Mr Bean, ο οποίος ήταν για μένα η μεγαλύτερη απογοήτευση γιατί τον συνάντησα στην Κρήτη και τον βρήκα έναν πάρα πολύ κρύο Άγγλο που με αντιμετώπιζε με ύφος και αλαζονεία» συμπλήρωσε, επίσης, η Ειρήνη Νικολοπούλου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ