Good news: Το Kids Cooking Club σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας - μικροί μάγειροι, μεγάλοι σεφ!

Από το 2006 που ιδρύθηκε η σχολή έχουν παρακολουθήσει τα Εκπαιδευτικά Μαγειρικά Προγράμματα Διατροφικής Αγωγής περισσότερα από 100.000 παιδιά 

Η 1η επίσημη Σχολή Μαγειρικής για Παιδιά στην Ευρώπη, επιλέχθηκε και εντάχθηκε στο Υπουργείο Παιδείας στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας για όλα τα σχολεία της χώρας.

Από το 2006 που ιδρύθηκε η σχολή έχουν παρακολουθήσει τα Εκπαιδευτικά Μαγειρικά Προγράμματα Διατροφικής Αγωγής περισσότερα από 100.000 παιδιά συνδράμοντας στην ανάπτυξη της συνείδησης για την τροφή. Είμαστε υπερήφανοι, καθώς πρόσφατα το Kids Cooking Club επιλέχθηκε και εντάχθηκε στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας από το Υπουργείο Παιδείας για όλα τα σχολεία της χώρας από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ).

Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος!!!

Καθώς :

το Kids Cooking Club βραβεύτηκε το 2011 από το Υπουργείο Ανάπτυξης ως διακεκριμένο πρόγραμμα Διατροφικής Αγωγής στην Ευρώπη, όπου η επενδυτική πρόταση του KidsCookingClub εγκρίθηκε ως καινοτόμος επιχειρηματική ιδέα μέσω εγκεκριμένου προγράμματος από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα, σε κορυφαία θέση κατάταξης.

Εξίσου σημαντικά :

  • το Kids Cooking Club είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός συνεργάτης του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ  - Πρόγραμμα πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας και
  • Ακαδημαϊκός Συνεργάτης της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Chef’s Club Of Greece.

Ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα ,είναι ο Κυριάκος Μελάς, executive chef και σύμβουλος γαστρονομίας, ο οποίος  δημιούργησε και ανέπτυξε τη γαστρονομική παιδεία στην Ελλάδα, για τη μεταβρεφική και πρωτοβάθμια ηλικιακή βαθμίδα των παιδιών, με την εκπαιδευτική μέθοδο μαγειρικής διατροφικής αγωγής.

Το 2006 ίδρυσε την 1η επίσημη Σχολή Μαγειρικής για παιδιά στην Ευρώπη και σήμερα πλέον μπορεί να διδάσκεται η μέθοδος της σχολής σε όλα τα σχολεία της χώρας.

#KidsCookingClub για όλα τα παιδιά σε όλα τα σχολεία!!!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ