Νατάσα Εξηνταβελώνη: ''Πάω στις Κάννες & μου φαίνεται σαν το Λουτράκι - Δεν ήταν ποτέ στα όνειρά μου''

Η νεαρή ηθοποιός σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη! 

Η ταλαντούχα ηθοποιός, Νατάσα Εξηνταβελώνη, βρέθηκε καλεσμένη στο "Dot" και μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά "Ο Παράδεισος των Κυριών", την επιτυχία της ταινίας "Dodo" αλλά και την εμπειρία που αποκόμισε από το Φεστιβάλ Καννών.

 

Δείτε επίσης: Φεστιβάλ Καννών με παγκόσμια πρεμιέρα της Ελληνικής ταινίας '' Dodo'' - H πόζα με Καρύδη, Σακελλαρίου και Κούτρα

Μάλιστα η ίδια ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής, όταν ρωτήθηκε για το πως της φάνηκε η εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Εξηνταβελώνη εξομολογήθηκε πως «πάω στις Κάννες και μου φαίνεται σαν το Λουτράκι. Δεν ήταν ποτέ στα όνειρά μου.

 

 

 

 

Το να συμβαίνει όμως ήταν υπεράνω προσδοκιών και είχε πάρα πολύ χαρά. Το πολύ ωραίο ήταν που είδαμε την ταινία εκεί, εγώ δεν είχα δει πλάνα. Θα μου μείνει αξέχαστο γιατί ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι».

 

 

«Εκτός από το τι θέλω να κάνω και τι μου αρέσει πιο πολύ να κάνω ένας από τους λόγους που απέφευγα να εμπλακώ πολύ με την τηλεόραση ήταν και ένας φόβος σε σχέση με την έκθεση και την υπερέκθεση. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που τόσο πολλά τα στρώματα από τα οποία περνάει που δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις τον έλεγχο.

 

 

 

Ειδικά σε μια καθημερινή σειρά που οι ρυθμοί είναι πάρα πολύ γρήγοροι» συμπλήρωσε ακόμα η Νατάσα Εξηνταβελώνη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

Ο ρόλος της στον Παράδεισο των Κυριών

Αμαλία Μπουραντά (Νατάσα Εξηνταβελώνη)

Κόρη του Χριστόφορου. Έχει σπουδάσει φωτογραφία στο Παρίσι. Μετά τον χαμό της μητέρας της, προσκολλήθηκε στον πατέρα της, ενώ δεν μπόρεσε ποτέ να χτίσει ουσιαστική σχέση ούτε με την θεία της, ούτε με τον αδερφό της. Είναι έξυπνη, συμπονετική, με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, ευαίσθητη, και καλλιτεχνική φύση.

 

 

Έχει προοδευτικές απόψεις και αριστερές πεποιθήσεις αν και στην πράξη φοβάται τις μεγάλες επαναστάσεις και τις αλλαγές. Είναι πολύ ερωτευμένη με τον Ντίνο αλλά η αδυναμία που έχει στον πατέρα της την εμποδίζει να τον παρακάμψει και να είναι μαζί του, παρά τις απαγορεύσεις του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ