Τοpwoman η Δέσποινα Kαϊσίδου: Στα 50 της έκανε τη μεγάλη αλλαγή - μαγειρεύει & πουλάει τα πιο healthy φαγητά

H Δέσποινα Καϊσίδου, είναι 52 χρονών, μητέρα, γυναίκα, επιχειρηματίας και λάτρης του wellness & mindfulness.

Η Δέσποινα Καϊσίδου είναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας του ΤΕΙ Αθηνών, με μετεκπαίδευση στην Ιταλία «Fabio Pellini Scuola di Medicina Estetica» από το 1991-1993, όπου ταυτόχρονα εργάστηκε στον τομέα της κλασσικής αισθητικής και γεροντολογίας.

Με 20ετή πείρα στον τομέα της αισθητικής, η Δέσποινα Καϊσίδου αποτέλεσε μια από τις πιο γνωστές makeup artist μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών ενώ υπήρξε σύμβουλος σε θέματα τόσο κλασσικών όσο και εξειδικευμένων θεραπειών προσώπου και σώματος.

Στο πλαίσιο της πορείας της στο χώρο της αισθητικής, από το 1994 ως το 2001 δημιούργησε το DIBI Center, ένα από τα πιο εξελιγμένα κέντρα αισθητικής, με παραρτήματα στο Νέο Ψυχικό και στην Γλυφάδα.

Έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα www.do-eat.gr , ένα site για την υγιεινή διατροφή, την γυμναστική και την ομορφιά. Στο Instagram της, θα την δεις να αναρτά βίντεο με healthy συνταγές, αλλά και tips για wellness & mindfulness.

Η ίδια αφηγείται την ιστροία της: ''6 χρόνια πριν, και μετά από ένα ισχυρό σοκ που υπέστην όταν η αδερφή μου εκδήλωσε την επάρατη νόσο, αποφάσισα να κάνω τα πάντα, να ερευνήσω κυριολεκτικά τα πάντα για το πώς μπορώ να βοηθήσω τον καθένα με το πραγματικό φάρμακο. Την τροφή.

Επηρεασμένη από τις αποκαλύψεις για τα 4 λευκά, το αλάτι, την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι & τα γαλακτοκομικά (πλην του γιαουρτιού), με δυσκολία στην αρχή, ξεκίνησα ένα ταξίδι με βαλίτσα μου τον πόνο και με προορισμό την ζωή. Ένα ταξίδι γεμάτο ενέργεια και ευεξία. Απαιτείται μεγάλη προσωπική προσπάθεια και ιδιαίτερη επιμονή για να γίνει κάτι συνήθεια, σωστά; Ωστόσο εγώ, κατάφερα μέσα σε 6 χρόνια να χάσω 20 κιλά και να γυμνάζομαι κάθε μέρα ανεξαιρέτως.

Να τρέφομαι εγώ και τα παιδιά μου με πειθαρχία & ευχαρίστηση όσον αφορά τις πρώτες ύλες και τα 3 βασικά γεύματα της ημέρας. Νιώθει κανείς περήφανος όταν γεύεται, παρά τις απαγορεύσεις, ποιοτικές, υγιεινές αλλά & νόστιμες δημιουργίες. Τότε, ήρθε στη ζωή μου μια μεγάλη απόφαση. Που εσείς με ωθήσατε να πάρω. Μου δώσατε το έναυσμα & με προκαλέσατε να βρω έναν τρόπο ώστε να σας μυήσω στο δικό μου healthy & tasty lifestyle και να το υιοθετήσετε με ευκολία.

Μου εκφράσατε τις δυσκολίες σας στο να βρείτε αυτές τις πρώτες ύλες, στο να μαγειρέψετε μόνοι σας εύγεστα πιάτα χωρίς αλάτι ή νόστιμα επιδόρπια χωρίς ζάχαρη, μου σχολιάσατε αυτό τον τρόπο ζωής σαν κοστοβόρο. Τώρα πια, δεν είναι! Με την αμέριστη βοήθεια της Έλενας Κούβδου MSc Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, του ειδικού Γενικού Ιατρού Δημητρίου Κούβελα και το υψηλής ποιότητας γαστρονομικού catering Golden Catering, έγινε πραγματικότητα η μεγάλη απόφαση. Γεννήθηκε το Do Eat - Healthy & Tasty by DK για να ξεκινήσετε όλοι εσείς αυτό το τόσο σημαντικό ταξίδι σας με βαλίτσα την υγεία, την ζωή & την ευχαρίστηση. Απλά σκεφτείτε... do eat! Bon Voyage! Bon appetit!


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ