Κολωνός: Πέντε νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης – Ο ένας είναι δερματολόγος

Συναντήθηκαν περισσότερες από μία φορές με την ανήλικη

Σε πέντε νέες συλλήψεις προχώρησε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα 12χρονη στον Κολωνό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες εντοπίστηκαν στην περιοχή του Κολωνού, ο τέταρτος στην περιοχή των Σπάτων και ο πέμπτος στον Πειραιά. Πρόκειται για δύο υπηκόους Πακιστάν, 50 και 23 χρονών, και τρεις Έλληνες 65, 49 και 44 χρόνων, ένας εκ των οποίων ο μεγαλύτερο σε ηλικία είναι δερματολόγος.

Οι αστυνομικοί τούς οδήγησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να εκτελεστούν τα εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί από το 33ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση».

Από την έρευνα της Αστυνομίας οι συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν ως δράστες που συναντήθηκαν περισσότερες από μία φορές με την 12χρονη ανήλικη και προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις μαζί της έναντι αμοιβής.

 

Διαβάστε ακόμα:

Κολωνός: Στην ανακρίτρια σήμερα ο 53χρονος & ο 42χρονος - Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

Οι συλληφθέντες βρίσκονται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και στη συνέχεια στον αρμόδιο Ανακριτή. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ένας δερματολόγος με δικό του ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ