Ντουμπάι: Φυλάκισε 27χρονη σταρλετίτσα reality - Φωτογραφήθηκε να σνιφάρει κόκα (φωτό)

Η σύλληψη της έγινε τη Δευτέρα όταν το όνομα της σήμανε “κόκκινο συναγερμό” κατά τον έλεγχο του διαβατηρίου της

Η φιναλίστ του γνωστού ριάλιτι Love Island Καζ Κόρσλεϊ, συνελήφθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και βρίσκεται σε φυλακή στο Ντουμπάι και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

Η Βρετανίδα σταρ εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της αλλαγής πτήσης στο Άμπου Ντάμπι με προορισμό την Ταϊλάνδη όπου πήγαινε για εθελοντική εργασία, όπως δήλωσε η ίδια.

Το 2020 είχε καταγραφεί σε βίντεο η ίδια στο Ντουμπάι να σνιφάρει λεπτές γραμμές από άσπρη σκόνη και σόκαρε το κοινό της.

Η σύλληψη της έγινε τη Δευτέρα όταν το όνομα της σήμανε “κόκκινο συναγερμό” κατά τον έλεγχο του διαβατηρίου της.

Στη συνέχεια η κυρία Κόρσλεϊ μεταφέρθηκε σε φυλακή στο Ντουμπάι όπου σύμφωνα με πληροφορίες της αρνήθηκε να τηλεφώνησει στο οικογενειακό της περιβάλλον και το μόνο που της επετράπη ήταν να στείλει ένα μοναδικό e-mail εξηγώντας την κατάσταση.

Ένας αξιωματούχος του Υπουργείο Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας σχολίασε σχετικά με την σύλληψη: «Είμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές μετά τη σύλληψη ενός Βρετανού υπηκόου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα».

Το Ντουμπάι πρόσφατα άλλαξε τους νόμους του σχετικά με την κατοχή ναρκωτικών,  και ειδικότερα με τους παραβάτες που εντοπίζονται για πρώτη φορά με την επιβολλή ποινής τουλάχιστον τριών μηνών φυλάκισης και πρόστιμο μεταξύ 4.559 και 22.799 £.

Αφού εκτίσουν τη φυλάκιση, οι ύποπτοι απελαύνονται στη χώρα καταγωγής τους - στην περίπτωση της δεσποινίδας Κρόσλεϊ στο Ηνωμένο Βασίλειο - και τους απαγορεύεται να επιστρέψουν στα ΗΑΕ.

Οι ποινές για εμπορία ναρκωτικών στην χώρα μπορεί να επιφέρουν μέχρι και θανατική ποινή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ