Ντούα Λίπα: Με διάφανο φόρεμα και «κοφτά» εσώρουχα στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνο – Οι αποκαλυπτικές φωτό

Η Ντούα Λίπα έχει αποδείξει πως γνωρίζει πολύ καλά πώς να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της

Η Βρετανίδα σταρ που έχει επίσης, καταγωγή από την Αλβανία εμφανίστηκε με ένα διάφανο, μαύρο φόρεμα, με ανάγλυφα λουλούδια, που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία.

Μέσα από το φόρεμά της επέλεξε κοφτά μαύρα εσώρουχα. Όπως ήταν φυσικό, τα φλας των παπαράτσι έπεσαν πάνω της στην εβδομάδα μόδας.

Για όσους δεν είδαν την εμφάνισή της, η Ντούα Λίπα μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών με το συγκεκριμένο λουκ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, αναφέρθηκε στον Ιταλό σχεδιαστή και φίλο της, Γκιουλιάνο Κάλτσα, ο οποίος είναι και ιδρυτής του brand GCDS.

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βρετανίδα σταρ επιλέγει να κάνει μια αποκαλυπτική εμφάνιση. Την Πρωτοχρονιά, ανάρτησε ορισμένα στιγμιότυπα από το σύνολο που φόρεσε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα σχόλια των ακολούθων της ήταν αποθεωτικά.

Διαβάστε ακόμα:

Dua Lipa: Τολμηρή εμφάνιση για την Πρωτοχρονιά - Το φόρεμα που... αποκάλυπτε το εσώρουχό της (φωτό)

 

Ωστόσο, τα βλέμματα όλων έπεσαν, όπως ήταν φυσικό, στην πίσω όψη του φορέματος, η οποία άφηνε γυμνό ένα τμήμα των οπισθίων της. Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, η Ντούα Λίπα ποζάρει με το φόρεμά της σε αρκετά «τολμηρές» πόζες, αναδεικνύοντας το λευκό της εσώρουχο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ