Άρτσι - Λίλιμπετ: Θα λάβουν τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν, τίτλους πριν από τη στέψη; - Οι νέες πληροφορίες

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής... 

Ο Βασιλιάς Κάρολος Γ' έχει κάνει κάποιες αλλαγές ενόψει της στέψης του στις 6 Μαΐου, αφού αποκαλύφθηκε ότι έδωσε τον νέο τίτλο του κόμη του Τσέστερ στον μεγαλύτερο γιο του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με έγγραφα τπου δόθηκαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή, η αλλαγή του τίτλου του Γουίλιαμ επισημοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πλέον και επίσημα πρίγκιπας της Ουαλίας, αρκετούς μήνες αφότου ο Κάρολος δήλωσε για πρώτη φορά τον τίτλο για τον γιο του μετά τον θάνατο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

Δείτε επίσης: Cartoon ο Χάρι και η Μέγκαν στη σειρά South Park: Έτοιμοι να τους κάνουν αγωγή οι ex royals - Γιατί τους κοροϊδεύουν 

H στέψη του βασιλιά Kάρολου στις 6 Μαΐου: Με μουσική του διάσημου Άντριου Λόιντ Γουέμπερ - ''Cats, Phantom of the Οpera και Evita" μέσα στο Aββαείο

Έτσι, με τον Κάρολο να εκδίδει την εντολή για την επίσημη αλλαγή του τίτλου του Γουίλιαμ, αυτό σημαίνει ότι θα κάνει το ίδιο και για τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ

Υπήρξαν πολλές συζητήσεις σχετικά με τους βασιλικούς τίτλους του Archie και της Lili. Τεχνικά, είναι πρίγκιπας και πριγκίπισσα επειδή ο παππούς τους, ο βασιλιάς Κάρολος Γ', έγινε βασιλιάς.

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που θέσπισε ο βασιλιάς Γεώργιος Ε' το 1917, τα παιδιά και τα εγγόνια ενός ηγεμόνα έχουν το αυτόματο δικαίωμα στον τίτλο HRH και πρίγκιπας ή πριγκίπισσα, αναφέρει το Hello.

Ωστόσο, ο βασιλικός ιστότοπος που περιγράφει λεπτομερώς τη γραμμή διαδοχής εξακολουθεί να έχει τον Archie και τη Lili σημειωμένους ως "Master" και "Miss", παρά την ενημέρωση του τίτλου του William και της Kate σε πρίγκιπα και πριγκίπισσα της Ουαλίας, καθώς και των παιδιών τους, του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis, οι οποίοι αναφέρονται τώρα ως " Wales", αντί για " Cambridge".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ