Τραγωδία στα Τέμπη: Εκδόθηκαν τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου θυμάτων της τραγωδίας

Όλα όσα είπε ο δήμαρχος Τεμπών

Τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου των θυμάτων της τραγωδίας της Τρίτης (28.2.2023) στα Τέμπη με την μοιραία σύγκρουση των δυο τρένων εκδόθηκαν σήμερα.

Εκδόθηκαν σήμερα (3.3.2023) από τον δήμο Τεμπών τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου των θυμάτων της τραγωδίας με τη σύγκρουση επιβατηγού τρένου με εμπορική αμαξοστοιχία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γ. Μανώλης ανέφερε ότι ο δήμος έβγαλε ήδη τα δυο πρώτα πιστοποιητικά θανάτου θυμάτων της τραγωδίας από την σύγκρουση των τρένων.

Διαβάστε ακόμη: Θώμη, Χρυσή, Αναστασία: «Πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε» - Επιβάτης που σώθηκε μιλά για τις 20χρονες δίδυμες & την ξαδέρφη τους (βίντεο)

«Ηδη οι υπηρεσίες μας έχουν εκδώσει τα δύο πρώτα πιστοποιητικά θανάτου, με τα οποία οι συγγενείς των θυμάτων θα μπορέσουν να παραλάβουν τις σωρούς των δικών τους ανθρώπων από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας», τόνισε ο δήμαρχος Τεμπών.

Οι σχετικές διαδικασίες θα προχωρήσουν μέσω του δήμου Τεμπών μετά την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης και των υπόλοιπων θυμάτων με τη μέθοδο DNA από τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ