Αυτοί είναι οι φοιτητές του ΑΠΘ και του ΠΑΜΑΚ που αγνοούνται: Βαρύ πένθος στα Πανεπιστήμια της Μακεδονίας

Παγωμάρα επικρατεί στην φοιτητική κοινότητα της Μακεδονίας που θρηνεί δεκάδες φοιτητές από την τραγωδία στα Τέμπη

Συνολικά οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη έχουν φτάσει τους 57.

Οι αγνοούμενοι που έχουν δηλωθεί από τις οικογένειές τους ανέρχονται σε 54 δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα. Αγωνιώδεις κλήσεις μέσω social media κάνουν από τις πρώτες ώρες που έμαθαν ότι τα ονόματα των αγαπημένων τους δεν ήταν στη λίστα των τραυματιών συγγενείς και φίλοι όσων επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία IC 62 που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στην περιοχή του Ευαγγελισμού κοντά στα Τέμπτη.

Σύμφωνα με τα Foititikanea.gr, πολλοί από τους επιβαίνοντες φοιτούν στο ΑΠΘ και λόγω τριημέρου είχαν αποφασίσει να ταξιδέψουν.

Πολλά ονόματα κάνουν τον γύρο των social media με τις οικογένειες, φίλους αλλά και κόσμο που κοινοποιεί για να βοηθήσει. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης (2/3) η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή δήλωσε για το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη όπου ότι οι νεκροί έχουν φτάσει τους 57.

Διαβάστε ακόμα

Ιατροδικαστής Λάρισας Ρουμπίνη Λεοντάρη : 57 νεκροί και 10 σάκοι με ανθρώπινα μέλη – 56 αγνοούμενοι σύμφωνα με την αστυνομία

 

Ονόματα φοιτητών του ΑΠΘ που αγνοούνται: Αναστασία Παπαγγελή, Αγάπη Τσακλίδου, Ελένη Τσίντζα, Αναστάσιος Κουτσόπουλος, Αναστασία Αδαμίδου, Κυπριανός Παπαϊωάννου, Γιώργος Παπάζογλου.

 

1. Ανάμεσα στους αγνοουμένους και η Αναστασία Παπαγγελή η νεαρή φοιτήτρια από την Λυκούρια Καλαβρύτων. Η Αναστασία Παπαγγελή πήγαινε στην Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει Γεωπονική στο ΑΠΘ.

2. Αγνοείται η Αγάπη Τσακλίδου, φοιτήτρια του ΑΠΘ. Επέβαινε στο τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

3. Αναζητείται φοιτήτρια του τμήματός ΠΤΔΕ του ΑΠΘ, Ελένη Τσίντζα.

4. Ο Αναστάσιος Κουτσόπουλος είναι φοιτητής Γεωπονικής στο ΑΠΘ και είναι 20 χρονών.

5. O Γιώργος Παπάζογλου είναι φοιτητής στο πτυχίο στο Τμήμα Φυσικής στο ΑΠΘ.

 

6. Η Αναστασία Αδαμίδου είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια φοιτήτρια Οδοντιατρικής στο ΑΠΘ. Είναι 24 χρονών και έχει καταγωγή από την Πάφο. Βρισκόταν στο τρένο μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος και νοσηλεύεται. Ταυτοποιήθηκε η σορός της! Ακόμη ένας τραγικός επίλογος γράφτηκε σήμερα στον εφιάλτη που ζει η οικογένεια της Αναστασίας Αδαμίδου, φοιτήτρια Οδοντιατρικής του ΑΠΘ, η τύχη της οποίας αγνοείτο μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

7. Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου είναι φοιτητής της Νομικής του ΑΠΘ. Είναι 23 ετών και έχει καταγωγή από την Κύπρο. Νέα Ενημέρωση: Ταυτοποιήθηκε η σορός του άτυχου νέου. Όπως ενημερώνει το περιβάλλον του, η σορός του άτυχου νέου ταυτοποιήθηκε απόψε μέσω DNA. Η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας κατά προτεραιότητα προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η επώδυνη διαδικασία.

8. Η Ελπίδα Χούπα ήταν φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής στο ΑΠΘ

Εκτός από τους φοιτητές του ΑΠΘ, αγνοούνται επίσης: 

1. Αναζητείται η Κλαούντια Λάτα, φοιτήτρια του Ιατρικού Τμήματος ΣΣΑΣ.

2. Η Μπέζα Φραντσέσκα είναι φοιτήτρια τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ, από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ