Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αγγελική Νικολούλη με οδύνη και οργή: «Τους καλούν οι νεκροί για δικαιοσύνη»

Η παρουσιάστρια ξεσπάει για την τραγωδία στα Τέμπη

«Εκεί στην κοιλάδα του θανάτου στα Τέμπη τρεις μέρες τώρα ανταμώνουν η κρατική αναλγησία, η αδιαφορία, ο 'ωχαδελφισμός', το φτηνό ρουσφέτι και οι ιθύνοντες που έχουν φταίξει δεν έχουν συλληφθεί»

Η Αγγελική Νικολούλη ξεκίνησε την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και δεν δίστασε να κρύψει την οργή της.

Όσα συνέβησαν έχουν κάνει ολόκληρη την Ελλάδα να πενθεί, να πενθεί για νέους ανθρώπους που αποφάσισαν να φύγουν για λίγες ημέρες και να διασκεδάσουν.

Διαβάστε ακόμη: Ανείπωτη θλίψη στα Γιαννιτσά στην κηδεία της 22χρονης Ιφιγένειας που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη

Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη για την τραγωδία στα Τέμπη

"Καλησπέρα. Ένα ολόκληρο Έθνος πενθεί για τους 57 νεκρούς. Για τους νέους που ενώ σχεδίαζαν τη ζωή τους δεν πρόλαβαν να τη ζήσουν. Δεν πρόλαβαν να πετάξουν με τα δικά τους φτερά γιατί κάποιοι τους τα έκοψαν απότομα. Ένα ολόκληρο Έθνος ζητά, απαιτεί να βρεθούν όλοι οι ένοχοι και να τιμωρηθούν. Περιμένει να δει τι θα γίνει με έργα και όχι με μεγάλα λόγια."

"Περιμένει ο κόσμος να δει τι θα γίνει για να μην ξαναζήσουμε τέτοια εγκλήματα, για να μη θρηνήσουμε τόσους νεκρούς. Εκεί στην κοιλάδα του θανάτου φίλοι μου στα Τέμπη τρεις μέρες τώρα ανταμώνουν η κρατική αναλγησία, η αδιαφορία, ο ‘ωχαδελφισμός’, το φτηνό ρουσφέτι και οι ιθύνοντες που έχουν φταίξει δεν έχουν συλληφθεί. Τους καλούν οι νεκροί εκεί. Τους καλούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Και αυτό περιμένουμε να δούμε. Εκτός από τον σταθμάρχη ποιοι άλλοι θα λογοδοτήσουν;" ανέφερε η παρουσιάστρια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ