Σύζυγος Μπρους Γουίλις στους δημοσιογράφους: "Μην φωνάζετε στον άντρα μου- Αγχωτικό να μην μπορεί να βγει για έναν καφέ"

«Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά ίσως κρατήσετε την απόστασή σας»

Η Έμα Χέμινγκ Γουίλις, σύζυγος του ηθοποιού Μπρους Γουίλις, ζήτησε με ανάρτησή της στο Instagram από τους παπαράτσι να «κρατoύν απόσταση» όταν ακολουθούν τον 67χρονο ηθοποιό, ο οποίος πρόσφατα διαγνώστηκε με άνοια.

 

 

 

 

 

 

Η Γουίλις δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, αφηγούμενη ένα πρόσφατο περιστατικό στο οποίο οι φωτογράφοι προσπάθησαν να μιλήσουν στον σύζυγό της, ενώ εκείνος έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για να συναντηθεί με μια παρέα φίλων για καφέ στη Σάντα Μόνικα.

«Εάν είστε κάποιος που φροντίζει κάποιον με άνοια, ξέρετε πόσο δύσκολο και αγχωτικό μπορεί να είναι να τον κάνετε να βγει στον κόσμο και να κυκλοφορήσει με ασφάλεια, έστω και για ένα φλιτζάνι καφέ», είπε.

«Είναι σαφές ότι υπάρχει ακόμη πολλή εκπαίδευση. Αυτό λοιπόν (που λέω) αφορά σε φωτογράφους και εκείνους τους ανθρώπους που προσπαθούν να τον έχουν αποκλειστικό βίντεο του συζύγου μου. Απλώς κρατήστε απόσταση» είπε.

«Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά ίσως τώρα κρατήσετε την απόστασή σας», συνέχισε.

 

 

«Σας παρακαλώ μην φωνάζετε στον άντρα μου, ρωτώντας τον πώς είναι. Απλά, παρακαλώ, μην το κάνετε. Δώστε του τον χώρο. Επιτρέψτε στην οικογένειά μας ή σε όποιον είναι μαζί του εκείνη την ημέρα να μπορεί να τον μεταφέρει από το Σημείο Α στο Σημείο Β με ασφάλεια» ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη:Bruce Willis: Το ατύχημα στα γυρίσματα ταινίας, το 2003 που μπορεί να του προκάλεσε την αφασία - Είχε κάνει μήνυση

Η δήλωσή της έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου η οικογένεια ανακοίνωσε ότι η αφασία του Μπρους Γουίλις έχει εξελιχθεί σε μετωποκροταφική άνοια.

Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν αλλαγές προσωπικότητας, δυσκολία στην ομιλία και την κίνηση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ