Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Πανσέληνος του Μαρτίου, είναι ιδανική για να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε τοξικό στη ζωή μας

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Πανσέληνος του Μαρτίου ολοκληρώνεται το μεσημέρι στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων με τη Σελήνη στην Παρθένο. Αναλυτικά για την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Είναι η στιγμή να δούμε με μεγαλύτερη ευκρίνεια και καθαρότητα στο βλέμμα τα πράγματα στη ζωή μας, να διαχωρίσουμε την πραγματικότητα (Παρθένος) από τη φαντασία (Ιχθύες) και να επιδιώξουμε να οργανώσουμε και να συστηματοποιήσουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας και τις ρουτίνες μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων δίνει μια επιρροή βοηθητική για θέματα που αφορούν τον τομέα της καθημερινότητας, της υγείας, της φυσικής σας κατάστασης και εργασίας. Είναι η κατάλληλη επιρροή για να διαχωρίσετε την ήρα από το στάρι, να καθαρίσετε τον χώρο σας από οτιδήποτε παρακωλύει τη ροή της ενέργειας, δηλαδή ό,τι είναι άχρηστο ή ανώφελο και απλά καταλαμβάνει χώρο στις ντουλάπες ή γενικότερα στο σπίτι ή τη δουλειά.

Συμβολικά σας βοηθά να εντοπίσετε οτιδήποτε είναι ξένο προς εσάς ή μη βοηθητικό στη ζωή σας και να το διώξετε είτε είναι μια τοξική σχέση, μια τοξική κατάσταση στη δουλειά, είτε ακόμη και μια κακή δική σας συνήθεια. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων δίνει μια πιο ευχάριστη νότα, καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο και σας καλεί να ανακαλύψετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας, να το ρίξετε λίγο έξω, να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια, τα παιδιά σας αν είστε γονείς και τους αγαπημένους σας φίλους.

Ακόμη να φλερτάρετε, να ασχοληθείτε με τα χόμπι ή ό,τι άλλο δίνει στη ζωή σας χαρά. Οι επόμενες δυο εβδομάδες θα είναι πολύ βοηθητικές σε δημιουργικό επίπεδο, για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προωθήσετε τον εαυτό σας, να κυνηγήσετε μια καλύτερη θέση και στον επαγγελματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων σήμερα φέρνει στο προσκήνιο κυρίως θέματα που άπτονται της οικογένειας και του σπιτιού. Μπορεί να σκέφτεστε αλλαγές που θέλετε να κάνετε μακροπρόθεσμα στον χώρο σας είτε με τη μορφή μιας ανακαίνισης, αναδιακόσμησης, συμβίωσης ή αλλαγής σπιτιού.

Με κάποιο τρόπο μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να βρείτε κάτι ενδιαφέρον να κάνετε για να αναβαθμίσετε το περιβάλλον που ζείτε.

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ