Η Ευγενία Νιάρχου κάνει διακοπές στην Ελβετία - Σκι στις πίστες των Άλπεων και βραδιές με τζάκι στο Saint Moritz

Ποζάρει μέσα στο παραμυθένιο θέρετρό της οικογένειας στο St. Moritz...

Στην Ελβετία βρίσκεται η Ευγενία Νιάρχου τις τελευταίες ημέρες, όπου απολαμβάνει το χιόνι και ήρεμες στιγμές με φίλους και την οικογένειά της. 

Η εγγονή του Σταύρου Νιάρχου και της Τίνας Λιβανού, άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε στο χιονισμένο Σεν Μόριτζ για να ξεκουρατσεί. 

Από εκεί ανάρτησε πολλά στιγμιότυπα τόσο από το λευκό τοπίο όσο και από τις λαμπερές της εμφανίσεις.

Δείτε επίσης: Τα Χριστούγεννα της Ευγενίας Νιάρχου στο St Moritz: Με την κουνιάδα της Ντάσα & την αδερφή της Ηλέκτρα στο ξενοδοχείο της οικογένειας (φωτό)

Ο Σταύρος Νιάρχος υποδέχτηκε το 2022 με την αδερφή του Ευγενία & την γυναίκα του Ντάσα: Το party στο ξενοδοχείο της οικογένειας στο St Moritz (φωτό)

 

 

Μετά το χιόνι, όμως, σειρά είχε λίγη ζέστη. Έτσι η ίδια μας έδειξε και τις βραδιές που πέρασε δίπλα στο τζάκι, πάντα με καλή παρέα μαζί της. 

Να σημειώσουμε πως το Σεν Μόριτζ είναι ένας προορισμός που επισκέπτεται η οικογένεια Νιάρχου. 

Η κληρονόμος της γνωστής οικογένειας, μας έδειξε στιγμιότυπα από το πολυτελές χειμερινό θέρετρο της οικογένειας στην Ελβετία, το 5άστερο ξενοδοχείο Kulm όπου ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκε την Ντάσα Ζούκοβα πριν από 4 χρόνια ενώ το 2021 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Φίλιππο Νιάρχο junior.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ