Ηλιούπολη:  Ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο, συνελήφθησαν δύο ανήλικοι- Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Αφού απείλησαν την φαρμακοποιό, έκλεψαν χρήματα και τράπηκαν σε φυγή

Χθες το απόγευμα, δύο 17χρονοι, με την απειλή όπλου ρέπλικα, μπήκαν σε φαρμακείο στην Ηλιούπολη, λίγο μετά τις 19:00 και αφού απείλησαν την φαρμακοποιό, έκλεψαν χρήματα.

Από τις αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ στην ευρύτερη περιοχή προσήχθησαν οκτώ άτομα, ενώ ο φαρμακοποιός που κλήθηκε να αναγνωρίσει ανάμεσα τους τους δράστες αναγνώρισε τον έναν.

Ο ανήλικος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο τοπικό ΑΤ, ενώ αργά το βράδυ μετέβη αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και ο δεύτερος δράστης 17ετων, ο οποίος παραδόθηκε.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το skai.gr φαίνεται η στιγμή που με την απειλή όπλου οι δύο 17χρονοι πραγματοποιούν τη ληστεία στο φαρμακείο στην Ηλιούπολη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι δύο δράστες φορώντας κουκούλες και μάσκες για τον κορωνοϊό μπαίνουν στο κατάστημα, ενώ ο ένας με παρατεταμένο το όπλο κατευθύνεται στην φαρμακοποιό που βρίσκεται πίσω από το γκισέ.

Ο δεύτερος φαίνεται πως έχει τον ρόλο του τσιλιαδόρου, καθώς κάνει βόλτα στο φαρμακείο, ώστε να εντοπίσει αν υπάρχουν και αλλά άτομα μέσα σε αυτό.

Ο 17χρονος με την απειλή όπλου ζητάει επίμονα τις εισπράξεις της ημέρας, ενώ στρέφει το όπλο και κατά ενός άλλου προσώπου που έτυχε να βρίσκεται στο φαρμακείο εκείνη την ώρα.

Η φαρμακοποιός του δίνει τα χρήματα, αλλά ο 17χρονος είναι «βιαστικός» και βάζει το χέρι μέσα στην ταμειακή μηχανή για να τα πάρει όλα.

Αφού αδειάζει το ταμείο με γρήγορες κινήσεις, τρέπεται σε φυγή με τον συνεργό του.

Μετά από αναζητήσεις της ΕΛΑΣ εντοπίστηκε ο ένας δράστης της ληστείας όπου πάνω του βρέθηκαν ένα όπλο ρέπλικα, μια φωτοβολίδα και χρήματα. Αργά το βράδυ μετέβη αυτοβούλως και ο δεύτερος ανήλικος δράστης 17ετων όπου παραδόθηκε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ