Πρόσκληση: Ο δήμος Γλυφάδας και οι εκδόσεις Πεδίο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ελισάβετ Μπαρμπαλιού

Ένα σπουδαίο βιβλίο κάνει σταθμό στη Γλυφάδα! 

 

Το βιβλίο της Ελισάβετ Μπαρμπαλιού ''Γεννήθηκα στον Βορρά, μεγάλωσες στον Νότο'', συνεχίζει το ταξιδι του από πόλη σε πόλη.

Την Παρασκευή 17/3, και ώρα 19:00 κάνει σταθμό στη Γλυφάδα. Δεν μας ταιριάζει η σιωπή στους δύσκολους καιρούς!

''Όταν μάλιστα χάνονται νέα παιδιά και θρηνεί η Ελλάδα, ο διαγενεακος διάλογος, ατομικά και συλλογικά,αποτελεί ένα καθοριστικό μέσο για να κατανοήσουμε καλύτερα το παρόν και να σχεδιάσουμε το μέλλον'', λέει η συγγραφέας.

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ.jpg

Το βιβλίο  ''Γεννήθηκα στον Βορρά, μεγάλωσες στον Νότο'' ,που πρόσφατα δημοσιεύτηκε, έχει ως κεντρικό θέμα το να κατανοήσει η μια γενιά την άλλη και από κοινού να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του παρόντος και τις προκλήσεις του μέλλοντος. 

Υπάρχουν βιβλία που τα αγαπάς με το που τα πιάνεις στα χέρια σου. Νιώθεις ότι έχουν πολλά να σου προσφέρουν, ότι θα βγεις σοφότερος διαβάζοντάς τα και δεν μπορείς να τα αποχωριστείς ούτε και όταν φτάσεις στην τελευταία σελίδα. Τα κρατάς στη βιβλιοθήκη σου, έτσι για να τα ξεφυλλίζεις πού και πού, ξανά και ξανά.

Αυτό είναι το συναίσθημα που κατακλύζει τον αναγνώστη μπροστά στο βιβλίο της Ελισάβετ Μπαρμπαλιού «Γεννήθηκα στον Βορρά, μεγάλωσες στον Νότο» (Εκδόσεις ΠΕΔΙΟ). Ένα βιβλίο 400 σελίδων, που συνιστά «μια διαγενεακή συνάντηση από καρδιάς». Ένα βιβλίο που αφορά τη σύνθετη αλλά και μοναδική σχέση η οποία αναπτύσσεται μεταξύ μάνας και κόρης. Ένα βιβλίο που μιλά για έναν κόσμο σε κρίση, για δυο γενιές αντιμέτωπες, που επιρρίπτουν ευθύνες αλλά και αναζητούν η μία το χέρι της άλλης, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσουν μπροστά. Συμφιλιωμένες.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

  • Ειρήνη Νικολοπούλου - δημοσιογράφος, παρουσιάστρια ειδήσεων
  • Μιχάλης Σκευοφύλακας - εκπαιδευτής Π.Ε
  • Λουκία Αποστολίδου - ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια, δραματοθεραπεύτρια
  • Η συγγραφέας του βιβλίου Ελισάβετ Μπαρμπαλιού - ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια
  • Συντονίζει ο δημοσιογράφος - συγγραφέας Μανώλης Πιμπλής. 

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. 

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00 στο δημαρχείο Γλυφάδας, αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου (Άλσους 15, Γλύφάδα)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ