Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Απαιτητική μέρα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην επικοινωνία

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και η κύρια όψη της θα είναι η σύνοδος με τον Πλούτωνα. Στις 16:25 η Σελήνη θα προχωρήσει στον Υδροχόο. Τα ξημερώματα ολοκληρώνεται και η όψη τετραγώνου Ερμή-Άρη, ενώ αργότερα θα έχουμε τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή.

Είναι μια απαιτητική μέρα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην επικοινωνία, στις επαφές μας με τους άλλους και στις μετακινήσεις. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ, την επιπόλαιη οδήγηση, τις μεγάλες ταχύτητες, τις πιέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Με το να πιέζετε τα πράγματα μόνο τον εαυτό σας ταλαιπωρείτε, αφού όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, θα έχουν τη μερίδα του λέοντος στις πιέσεις της ημέρας. Σήμερα όμως, στα καλά νέα της ημέρας, η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου που κυβερνά και θα φέρει θετικότερες εξελίξεις στις σχέσεις, στον έρωτα, αλλά και στα οικονομικά για κάποια ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη ολοκληρώνεται σήμερα βάζοντας φωτιά στις αγωνίες και την αίσθηση απογοήτευσης που τις συνοδεύει. Έτσι αν περιμένατε μια απάντηση από κάποιον είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο ενδεχομένως να μην τη λάβετε ξεκάθαρα. Φυσικά αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η άλλη πλευρά μπορεί να χρειάζεται περαιτέρω χρόνο για να έχει όλα τα δεδομένα και μετά να σας απαντήσει, μπορεί όμως να παίζει και το σενάριο κάτι να έχει αλλάξει από τη στιγμή που σας δόθηκε μια υπόσχεση μέχρι τώρα. Όπως και να έχει, εσείς μην πιεστείτε και μην πιέσετε προς το παρόν. Από την Κυριακή, που θα περάσει ο Ερμής στο ζώδιο σας, θα βρείτε πιο γόνιμο έδαφος για μια τέτοια συζήτηση. Επίσης προσέξτε τις αδιέξοδες αντιπαραθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια είδηση από κάποιο στενό συγγενή μπορεί να σας αναστατώσει. Η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο από σήμερα μέχρι τις 11/04 και σας προτρέπει να απολαύσετε κάθε στιγμή στην καθημερινότητα σας, αλλά και να σταθεροποιήσετε τα συναισθήματα σας σε μια σχέση. Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή ξεκινά με την απαιτητική όψη Ερμή-Άρη που σαφώς δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση σε όλους, καθώς τα πράγματα δεν κινούνται όπως θέλουμε ή ακόμη χειρότερα υπάρχει και διάχυτος εκνευρισμός. Από την άλλη ίσως πρέπει να κερδίσετε χρόνο για να δείτε ψύχραιμα μια συνεργασία, μια φιλική σχέση ή ακόμη και κάποια οικονομικά ζητήματα. Φυσικά η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε. Αφήστε το καλύτερα αργότερα μες την εβδομάδα που θα έχει λίγο ξεθυμάνει η επιρροή του τετραγώνου και ιδανικά από αύριο. Από σήμερα θα έχετε ακόμη ένα σύμμαχο στο πλευρό σας τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, που περνά στο ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι τις 11/04 βοηθώντας ιδιαίτερα στη διάθεση, στην εμφάνιση, αλλά και στις σχέσεις σας.

Περισσότερες προβλέψεις και τα υπόλοιπα ζώδια στην ιστοσελίδα asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ