Μαρία Τσάλλα: Νεκρός ο Ρώσος δικηγόρος που την βοήθησε να βγάλει ελληνική ταυτότητα

Ντοκουμέντα για τη Ρωσίδα κατάσκοπο - Η αίτηση, η υπογραφή και ο μάρτυρας

Ο Αθηναίος δικηγόρος ρωσικής καταγωγής που βοήθησε την κατάσκοπο Μαρία Τσάλλα να βγάλει ελληνική ταυτότητα, είναι σήμερα νεκρός.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, υπήρχε ένας 40χρονος δικηγόρος με γραφείο στην Ιπποκράτους, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών, δέχθηκε να υλοποιήσει το σχέδιο ελληνοποίησης της Μαρίας Τσάλλα και λειτουργούσε σαν φορολογικός αντιπρόσωπος της.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος, φαίνεται να έχει λειτουργήσει ως σύνδεσμός ανάμεσα στην Μαρία Τσάλλα με τον δικηγόρο από το Αλιβέρι, και είναι φαίνεται να είναι φορολογικός αντιπρόσωπος σε άλλα 22 με 23 άτομα με ρωσική καταγωγή.

Δείτε επίσης: "Μαρία Τσάλλα": Ο δικηγόρος που βοήθησε τη Ρωσίδα κατάσκοπο να βγάλει χαρτιά μιλά - '΄'Δεν θυμόμουν τίποτα για αυτή την υπόθεση, ούτε αν την φιλοξένησα '

 

Ο δικηγόρος της Μαρίας Τσάλλα έχει πεθάνει εδώ και δύο χρόνια

Ο δικηγόρος από την Αθηνά που φαίνεται να είναι το πρόσωπο-κλειδί στην ελληνοποίηση της κατασκόπου σήμερα είναι νεκρός, και συγκεκριμένα απεβίωσε πριν από δύο χρόνια.

Η μητέρα της Μαρίας Τσάλλα -αυτή που επικαλείται η πράκτορας ως μητέρα- εμφανίζεται να έχει γεννηθεί το 1969 έχει πεθάνει το 2013, ενώ αποδείχθηκε ότι είχε ποινικές εμπλοκές και είχε φυλακιστεί. Επίσης, τέσσερις με πέντε φορές τουλάχιστον την τελευταία 20ετία έχουν αναδειχθεί τέτοιους είδους κυκλώματα.

 

 

Η Αστυνομική Ταυτότητα της Ρωσίδας κατασκόπου

Την υπογραφή που έβαλε η Ρωσίδα κατάσκοπος στην αίτηση έκδοσης Αστυνομικής Ταυτότητας, φέρνει στο φως ο Alpha. Η αίτηση έχει γίνει παραμονή Χριστουγέννων, στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ στο δελτίο αναγράφονται το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία και ο τόπος γέννησής της. Φαίνεται μάλιστα δηλωμένη στο δημοτολόγιο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.

Δηλώνει αγνώστου πατρός και στην κατοικία δηλώνεται αόριστα το Αλιβέρι. Το έγγραφο που παρουσιάζει ο Alpha φέρεται να είναι η μοναδική ταυτότητα που έχει εκδώσει. Ο άνθρωπος που συνόδευσε τη «Μαρία Τσάλλα» στο ΑΤ και βεβαίωσε την ταυτοπροσωπία μίλησε στο ίδιο κανάλι. Πρόκειται για ηλικιωμένο που δεν ήξερε την πραγματική της ταυτότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ