Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μη βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα συγκεντρωμένοι & απερίσπαστοι - Δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί μυαλό και ψυχή

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Αν και η Σελήνη σήμερα βρίσκεται όλη μέρα στο σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, εξαιτίας της πολύ δυναμικής όψης συνόδου με τον Ουρανό, που θα είναι μεν ακριβείας μετά τα μεσάνυχτα αλλά επηρεάζει από πριν, κάνει τη μέρα σούπερ δυναμική με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης.

Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι, και δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας στην επιστροφή από τις καθημερινές σας ασχολίες στο σπίτι, ώστε να καταφέρετε έτσι να κοιμηθείτε γαλήνια.

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες είναι πιο ευχάριστη και βοηθά ιδιαίτερα στις σχέσεις και στις επαφές μας με τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Αν και θεωρητικά η Σελήνη στον Ταύρο βρίσκεται σε μια προνομιούχα θέση καθώς είναι η έξαρση της στον ζωδιακό, η πολύ δυναμική όψη συνόδου που σχηματίζει με τον Ουρανό δημιουργεί ένα πιο νευρικό και τεταμένο πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθείτε. Από την άλλη είναι και ένα πολύ αποτελεσματικό πλαίσιο αν εστιάσετε σε αυτά που έχετε να κάνετε και συγκεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας.

Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε πόσο παραγωγικοί μπορεί να είστε σήμερα. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και ακολουθήστε το με πειθαρχία και όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τα παρορμητικά έξοδα. Αν έχετε μια οικονομική διεκδίκηση τολμήστε τη σήμερα το πρωί, αλλά σε ήπιους τόνους και με οργανωμένα επιχειρήματα στο μυαλό σας. Από την άλλη μην παρασύρεστε σε ανώφελες αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυναμική για το ζώδιο σας η σημερινή μέρα, αλλά και κάπως νευρική καθώς η Σελήνη συναντά τον Ουρανό και θα είναι δύσκολο να περιορίσετε ίσως την εσωτερική πίεση που νιώθετε και ιδίως από το μεσημέρι κι έπειτα. Από την άλλη, η όψη αυτή ενισχύει τη δυναμική σας πλευρά και σας καλεί να σκεφτείτε τους στόχους σας και να διεκδικήσετε για τον εαυτό σας το καλύτερο. Πόσο κοντά ή μακριά είναι η καθημερινότητα σας από αυτό που επιθυμείτε;

Τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε ίσως κάποια πράγματα; Φυσικά αυτά τα ερωτήματα δεν θα απαντηθούν σήμερα. Ίσως όμως η μέρα σας δώσει τροφή για σκέψεις σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σας.

Ακόμη προσπαθήστε να μην φαίνεστε ισχυρογνώμονες στους άλλους ή ότι είστε απορροφημένοι μόνο από τα δικά σας θέματα, καθώς αυτό δε θα βοηθήσει στον διάλογο. Οι πρωινές ώρες με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης είναι αρκετά πιο ευχάριστες.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ