Happy birthday Tommy Hilfiger, Σ’ αγαπώ βαθιά! Η γυναίκα του, η πανύψηλη Dee και η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον διάσημο σχεδιαστή (φωτό)

To ζευγάρι είναι παντρεμένο 15 χρόνια...

Χρόνια πολλά ευχήθηκε η γυναίκα του σχεδιαστή Tommy Hilfiger, Dee Ocleppo Hilfiger μέσα από το λογαριασμό της στο instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dee Ocleppo Hilfiger (@mrshilfiger)

 

Το βίντεο που του ετοίμασε για τα γενέθλια του περιλαμβάνει διάφορες φωτογραφίες του συζύγου της από όλες τις στιγμές που έχουν ζήσει μαζί όλα αυτά τα χρόνια του κοινού τους βίου.

Στη λεζάντα γράφει "Στα πάντα μου! Χρόνια Πολλά @thomasjhilfiger !!!!!! Σκορπίζεις τόση χαρά και αγάπη όπου κι αν πας, είσαι ο πιο τρυφερός και γενναιόδωρος μπαμπάς, αδερφός, φίλος και πάνω από όλα σύζυγος!!! Σε αγαπώ βαθιά και κρατάω όλες τις υπέροχες αναμνήσεις αυτής της όμορφης ζωής που δημιουργήσαμε μαζί! Δεν θεωρώ ούτε μια στιγμή ούτε ΕΣΥ δεδομένο!! Ανυπομονώ να γιορτάσουμε πολλά άλλα γενέθλια"

Διαβάστε ακόμη: Η μητέρα - manager των Καρντάσιαν κάνει διακοπές στην Ύδρα με το ζεύγος Τομυ Χίλφιγκερ – φωτό

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2008 και έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Sebastian Thomas Hilfiger. Η Dee έχει ακόμη δύο γιους, τον Julian Ocleppo και τον Alex Ocleppo με τον προηγούμενο σύζυγο της, Gianni Ocleppo.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ