Κόκκινο χαλί στο iHeartRadio Music Awards: Οι σταρλετίτσες που πήγαν με το κομπινεζόν - Η Χάιντι Κλουμ έκλεψε την παράσταση με τρέλα & κορδέλα (φωτό)

Εμφανίσεις που "έβαλαν" στο φωτιά στο κόκκινο χαλί!

Οι εμφανίσεις των σταρς άφησαν έκπληκτο το κοινό καθώς έφτασαν στο κόκκινο χαλί στα Μουσικά Βραβεία iHeartRadio 2023, που πραγματοποιήθηκαν στο The Dolby Theatre στο Χόλιγουντ.


instagram #iheart_awards

Η Chrisell Stause, 41 ετών, πήγε με ένα κοντό μαύρο φόρεμα, ένα clutch YSL και ανοιχτές μαύρες γόβες. 


instagram

Η Delilah Belle Hamlin, 24 ετών, ήταν μια ξανθιά "βόμβα" με ένα διαφανές ζιβάγκο φόρεμα. Τα μαλλιά της ήταν σε «wet look».

 

 

Η Τέιλορ Σουίφτ ηγήθηκε των νικητών της βραδιάς και κέρδισε την κορυφαία διάκριση στο "Τραγούδι της Χρονιάς" αφού πήρε και το Βραβείο της Καινοτόμου. 

 

 

Η Bebe Rexha, έδειξε την απίστευτη αίσθηση του στυλ της με ένα εκθαμβωτικό μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα με έξω τους ώμους και λαιμόκοψη με πούπουλα, το οποίο συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Η Jana Kramer, 39 ετών, φόρεσε μια εντυπωσιακή τουαλέτα με μπλε και χρυσά κοψίματα στη μέση και έντονο σκίσιμο. Έκανε επίσης το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί με τον φίλο της Allan Russell. "Αυτό είναι το πρώτο μας πράγμα που κάνουμε ως ζευγάρι!".

 

 

Η Madison Beer, 24 ετών, έδειχνε γοητευτική με ένα μίνι ασημί φόρεμα με λεπτομέρειες από αλυσίδες και ασορτί ασημένιες γόβες. Η τραγουδίστρια είχε τα μαλλιά της σε chic updo στυλ και για αξεσουάρ επέλεξε έντονα σκουλαρίκια.

 

 

Η Muni Long, 34 ετών, φόρεσε ένα πολύ ασυνήθιστο μπλε δαντελένιο τοπ με μαύρο σορτς με κορδόνια και γόβες. Επέλεξε ακόμη, μια μπλεγμένη αλυσίδα «Muni» και το hairstyle της ήταν σε ογκώδεις μπούκλες.

Η Ashlee Keating, άστραψε το κόκκινο χαλί με ένα ιριδίζον διαφανές μίνι φόρεμα. Το συνδύασε με λευκές, κλειστές γόβες.

 

 

Η Γερμανίδα σούπερ μόντελ, Χάιντι Κλουμ, 49 ετών, ένα μπλε φόρεμα με έντονο μπούστο και μεγάλο κόψιμο στο μπροστινό μέρος και ένα σκίσιμο στο πλάι ψηλά στους μηρούς που αναδεικνύουν τα τονισμένα πόδια της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ