Σία Κοσιώνη: Υπερήφανη για τους μαθητές της που προοδεύουν - Τι διδάσκει η παρουσιάστρια; (φωτό)

"Σας θαυμάζω"

Υπερήφανη "μέντορας" δηλώνει η Σία Κοσιώνη για τα "παιδιά" της, που εξελίσσονται και κάνουν βήματα μπρος την επιτυχία!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

"Τα παιδιά μου, τα καμάρια μου! Οι startuppers μου του 1ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων συμμετέχουν με την @r_tistic__ στη μαθητική Εμπορική Έκθεση στη Θεσσαλονίκη! Σας θαυμάζω, είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι inspirational Mentor σας!", γράφει στη λεζάντα.

Γεμάτοι περηφάνεια είναι και οι υπόλοιποι χρήστες οι οποίοι εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στα σχόλια της ανάρτησης. Λένε μπράβο τόσο στα παιδιά, όσο και στην παρουσιάστρια που είναι στο πλευρό τους. 

Η Σία Κοσιώνη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Μαΐου του 1980 και είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Έγινε ευρέως γνωστή από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμη: Σία Κοσιώνη: Εκτασιασμένη μπροστά στα κουστούμια της έκθεσης στο Μουσείο της Ακρόπολης - Τι είδε η δημοσιογράφος; (φωτό)

Σήμερα, είναι παντρεμένη με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Τον Μάιο του 2017, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και στις 22 Ιουλίου του ίδιου έτους παντρεύτηκε στο Καρπενήσι. Στις 9 Οκτωβρίου γέννησε τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ