Απόδραση για την Τατιάνα Μπλάτνικ και τη μητέρα της στο Λονδίνο - Θα δουν live την Τίνα Τέρνερ! (φωτό)

Ο μήνας ξεκίνησε ευχάριστα και για τις δύο...

Μαμά και κόρη ταξίδεψαν στο Λονδίνο, όπου πέρασαν ένα υπέροχο 48ωρο. Η Μπλάτνικ δημοσίευσε φωτογραφίες από τις εξόδους που έκανε με τη μητέρα της η οποία είναι γερμανίδα αριστοκράτισσα και ασχολείται με τη μόδα.

 

 

"Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, αισθάνομαι τυχερή που τον ξεκίνησα με ένα εκπληκτικό 48ωρο στο Λονδίνο. Ανάμεσα στις συναντήσεις, ο χρόνος με τη μαμά μου πάντα θεραπεύει και τροφοδοτεί την ψυχή μου…", έγραψε μεταξύ άλλων δημοσιεύοντας στιγμιότυπα με τη Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν.

Μπλάτνικ

Εκτός από τα φυσικά χαρακτηριστικά τους, έχουν και το ίδιο αριστοκρατικό στιλ.

Μπλάτνικ

Μάλιστα, σε μια βραδινή έξοδο στο Λονδίνο οι δυο τους ήταν ντυμένες παρόμοια.

 

 

 

 

 

 

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, γιου του Κωνσταντίνου και της Άννας- Μαρίας τέως Βασιλέων της Ελλάδας. Γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980 και είναι η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρί Μπίερλαϊν. 

Διαβάστε ακόμη: Τατιάνα Μπλάτνικ: Το υπέροχο kimono dress που επέλεξε - Aπόλυτο trend της φετινής Άνοιξης (φωτό)

Από την πλευρά της μητέρας της, είναι εγγονή της Κόμισσας Ελίνκα φον Άϊνζιντελ, απογόνου του Γουλιέλμου Β΄ εκλέκτορα της Έσσης. Το 1986, όταν η Τατιάνα ήταν έξι ετών, ο πατέρας της αυτοκτονησε και, σύντομα, η μητέρα της παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Αττίλιο Μπρίλεμπουργκ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ