Παπούτσια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023: Όλα τα νέα shoe trends! - Διχτυωτά, μπαλαρίνες & flatforms

Δείτε όλα τα hot σχέδια... 

Η Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2023 είναι εδώ και ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε τη συλλογή παπουτσιών μας με τα πιο μοδάτα σχέδια για τη νέα σεζόν.

Αναρωτιέστε ποια είναι η τελευταία λέξη της μόδας στα παπούτσια; Οι πιο δημοφιλείς τάσεις για την εποχή περιλαμβάνουν μοναδικά design και χρώματα, καθώς και υλικά που θα κάνουν τα πόδια μας να νιώθουν άνετα και στυλάτα ταυτόχρονα.

Από τα κλασικά Mary Janes και τις μπαλαρίνες, μέχρι τις πλατφόρμες και τα τακούνια σε ανανεωμένες εκδοχές, η νέα συλλογή από top trends για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 περιλαμβάνει μια επιλογή για κάθε γούστο ώστε να ανανεώσετε το στυλ σας.

Διχτυωτά παπούτσια για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023

Παπούτσια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 (1) - Διχτυωτά

Ένα ιδιαίτερο και πολύ εντυπωσιακό σχέδιο στα παπούτσια που πρότειναν οι κορυφαίοι οίκοι μόδας είναι τα διχτυωτά. Φτιαγμένα κυρίως από ελαστικό υλικό που αγκαλιάζει το πόδι, τα ανοιξιάτικα / καλοκαιρινά αυτά υποδήματα θα ολοκληρώσουν το ντύσιμο μας με πολύ ωραίο τρόπο.

Από τις καλτσομπότες της Chanel και τις γόβες της Stella McCartney, οι επιλογές των ειδικών για την σεζόν αυτή είναι πολλές.

Τα Mary Janes επιστρέφουν στην κορυφή

Παπούτσια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 (2) - Mary Janes

Κομψά, διαχρονικά και με έναν ρετρό αέρα, τα Mary Janes παπούτσια με τακούνι ή χωρίς θα αποτελέσουν αυτή την Άνοιξη και το Καλοκαίρι κορυφαία τάση.

Σε ποικιλία χρωμάτων και print, καθώς και διακοσμημένα με στρας, τα παπούτσια αυτά με το λουράκι θα δώσουν στο ντύσιμο μας υπέροχο στυλ.

Η Prada μας παρουσίασε όμορφες και κλασικές προτάσεις, ενώ η Chanel πιο πρωτότυπες ιδέες.

Άνετες και κομψές μπαλαρίνες

Παπούτσια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 (3) - Μπαλαρίνες

Διαχρονικές και πολύ θηλυκές, οι μπαλαρίνες, που τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει viral στα social media, θα αποτελέσουν μια ακόμη όμορφη επιλογή για το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό μας ντύσιμο. Απλές ή διακοσμημένες δεν έχει σημασία, καθώς αποτελούν ένα είδος παπουτσιού που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και στυλ. Αυτές βέβαια που θα ξεχωρίσουν λίγο περισσότερο είναι οι σατέν.

Οι σχεδιαστές των οίκων Sunnei, MM6, Tory Burch, Simone Rocha, The Row και Tod’s είναι μόνο μερικοί από αυτούς που παρουσίασαν τη συγκεκριμένη τάση στις νέες τους κολεξιόν.

Πλατφόρμες / flatforms και πάλι στη μόδα

Παπούτσια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 (4) - Πλατφόρμες

Τα παπούτσια αυτά με τον ενιαίο συνήθως πάτο αποτελούν μια όμορφη ιδέα για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Όχι μόνο προσθέτουν στυλ στο ντύσιμο μας, αλλά και μερικούς πόντους στο ύψος μας.

Από τις Mary Janes μέχρι τις τελείως φλατ, οι Ulla Johnson, Hermès, Fendi, Bottega Veneta, Jonathan Simkhai και Max Mara παρουσίασαν μια σειρά από όμορφα σχέδια που θα ολοκληρώσουν τα σύνολα μας αυτή τη σεζόν. Κάποιοι οίκοι προτίμησαν τις χρωματιστές και άλλοι τις διακοσμημένες με παγιέτες ή τις διχτυωτές.

Τα μυτερά παπούτσια επιστρέφουν την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023

Παπούτσια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 (5) - Μυτερά

Σε αντίθεση με τις στρογγυλές και τετράγωνες μύτες, τα pointed σχέδια διαθέτουν μια πιο ιδιαίτερη όψη και αυτή τη σεζόν θα φορεθούν κατά κόρον. Αποπνέουν στυλ και κομψότητα και θα τα δούμε σε όλα τα είδη παπουτσιών. Από τις απλές μπαλαρίνες και τα σανδάλια ή τις σαγιονάρες μέχρι τις γόβες και τις μπότες, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είδαμε από τους οίκους Bottega Veneta, Givenchy και Loewe.

Διάφανα πλαστικά παπούτσια για κάθε περίσταση

Παπούτσια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 (6) - Διάφανα πλαστικά

Διάφανα ή χρωματιστά, απλά είτε διακοσμημένα, δεν έχει σημασία. Όλα τα πλαστικά παπούτσια PVC από τα σανδάλια και τις γόβες μέχρι τις πλατφόρμες, θα είναι τάση για τη σεζόν.

Οι διάσημοι οίκοι μόδας Tory Burch, Simone Rocha και Loewe παρουσίασαν μερικά μοντέρνα, αλλά και κάποια πιο κλασικά σχέδια που θα καλύψουν όλες μας τις εξόδους, ασχέτως με την περίσταση.

Τα thong sandals θα είναι μεγάλη τάση

Παπούτσια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 (7) - Thong Sandals

Πλατφόρμες, flatforms, mules, μποτάκια, αλλά και φλατ σανδάλια με χοντρό δίχαλο θα φορεθούν κατά κόρον την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2023.

Ο οίκος Miu Miu ήταν ένας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές αυτής της τάσης, καθώς ολοκλήρωσε σχεδόν κάθε του σύνολο με ένα ζευγάρι thong sandals. Από την άλλη μεριά, ο οίκος Max Mara παρουσίασε μερικά αρχαιοελληνικά σχέδια και ο Burberry σαγιονάρες με τακούνι.

Puffy σόλες για ιδιαίτερο στυλ

Παπούτσια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 (8) - Puffy soles

Άνετα, κομψά, μοντέρνα και ξεχωριστά τα παπούτσια με φουσκωτή σόλα θα είναι must την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2023. Είτε πρόκειται για απλά σανδάλια ή διακοσμημένα με στρας και κορδόνια, η σόλα αυτή θα δώσει στα υποδήματα μας μια ιδιαίτερη όψη που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είδαμε από τους οίκους Proenza Schouler, Stella McCartney και JW Anderson.

Βολάν και άλλα ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία

Παπούτσια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 (9) - Βολάν

Τα τεράστια λουλούδια και τα μπαλόνια του οίκου Loewe, αλλά και τα πιο απλά βολάν των Collina Strada, Dries Van Noten και Zimmermann θα δώσουν στα παπούτσια της σεζόν αυτό το κάτι που χρειάζονται για να απογειωθούν.

Αν λοιπόν θέλουμε να ξεφύγουμε από τα κλασικά και να επιλέξουμε κάτι πιο ξεχωριστό για να ολοκληρώσουμε το ντύσιμο μας, η σεζόν αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να χαρίσουμε στο σύνολο μας μια πιο παιχνιδιάρικη όψη.

Lace up και strappy παπούτσια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023

Παπούτσια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 (10) - Lace up & Strappy

Τα κορδόνια που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο, αλλά και ολόκληρη τη γάμπα αποτελούν και αυτή τη σεζόν κορυφαία τάση στα παπούτσια. Πρόκειται για ένα shoe trend που είδαμε σε πολλές πασαρέλες, όπως αυτές των Prabal Gurung, Givenchy και Ferragamo.

Αντίστοιχα top θα είναι και τα παπούτσια με λουράκια σε slingback, mule, αλλά και πέδιλα.

Λαμπερά παπούτσια με στρας και metallics

Παπούτσια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 (11) - Strass & Metallics

Για τις πιο glamorous εμφανίσεις μας μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα μεταλλικό χρωματικά ζευγάρι παπουτσιών, είτε σε κάποιο διακοσμημένο με στρας. Οι αστραφτερές αυτές λεπτομέρειες θα δώσουν στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό μας ντύσιμο αυτό που χρειάζεται για να απογειωθεί, αναφέρει το beautetinkyriaki

Από τις thigh high και τις πιο χαμηλές μπότες, μέχρι τις μπαλαρίνες και τα πέδιλα, οι επιλογές είναι αμέτρητες και καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είδαμε στις πασαρέλες των Tory Burch, Chloé, Tom Ford, JW Anderson, Miu Miu και Saint Laurent.

Σατέν παπούτσια για κομψές ανοιξιάτικες / καλοκαιρινές εμφανίσεις

Παπούτσια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 (12) - Σατέν

Πολλοί διάσημοι σχεδιαστές, μεταξύ των οποίων και αυτοί των οίκων Sportmax, Ports 1961, Jil Sander, και Etro, πρότειναν ένα ύφασμα που αποπνέει πολυτέλεια για τα παπούτσια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού. Ο λόγος για το σατέν, το οποίο σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων μπορεί να χαρίσει στο ντύσιμο μας μια κομψή και στυλάτη όψη.

Το είδαμε να χρησιμοποιείται τόσο σε μπότες και μποτάκια, όσο και σε mules, clogs ή πλατφόρμες. Σε κάθε περίπτωση τα σατέν παπούτσια είναι εντυπωσιακά και θα φορεθούν κατά κόρον αυτή την περίοδο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ