Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Μεγάλη Παρασκευή… 6 μήνες χωρίς εσένα» - Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρα Τσαμπάζη (φωτό)

Η σύζυγος του ολυμπιονίκη ραγίζει καρδιές...

Το πρώτο Πάσχα χωρίς τον σύζυγό της, ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη, θα κάνει φέτος η  Δώρα Τσαμπάζη. 

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, Μεγάλη Παρασκευή, η σύζυγός του Αλέξανδρου Νικολαΐδη - ο οποίος  ο οποίος «έφυγε» νικημένος από τον καρκίνο - ανήρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram καθώς, όπως αναφέρει, «ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα».

 

 

Το κείμενο της ανάρτησης «Αύριο (σ.σ. σήμερα) ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα. Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα πένθους. Αγάπησα τόσο πολύ τη ζωή μου μαζί σου. Όμως με έμαθες να αγαπώ και να νιώθω ευλογημένη για όσα συνεχίζω να έχω. Τα παιδιά μας, τις στιγμές μας, έναν έρωτα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ποιητές στον κόσμο. Και έτσι καταφέρνω να αγαπώ και το τώρα. Το διάστημα που λείπεις, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μα αυτό που έμαθα περισσότερο είναι πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου και πόσο μεγάλη ανάγκη είχα την αγάπη που εισέπραξα να την μετουσιώσω σε ενσυναίσθηση στους γύρω μου. Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα μου έδωσες και όσα συνεχίζεις να μου δίνεις από εκεί ψηλά. Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια που λάμπουν τη νύχτα, να πετάς ανάμεσα στο φως και να μου χαμογελάς...».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δυο φορές αργυρός ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Νικολαΐδης, έφυγε από τη ζωή στα 43 του χρόνια, μετά από διετή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Διαβάστε ακόμη: Για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη ο Πρύτανης του Παν/μιου Αθηνών: Οι λίγοι μήνες παράτασης ζωής έχουν σημασία - Οι ασθενείς με καρκίνο έχουν άγχος για αυτούς που αφήνουν πίσω

Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook με μια ανάρτηση που ήταν γραμμένη από τον ίδιο και η οποία δημοσιοποιήθηκε το πρωί μετά τον θάνατό του.

 

 

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 17 Οκτωβρίου του 1979 και ο πατέρας του ήταν επίσης πρωταθλητής στο τάε κβον ντο. Σπούδασε Φυσική Αγωγή στο ΑΠΘ.

Άρχισε το τάε κβον ντο το 1982, σε ηλικία τριών ετών και το επάγγελμά του είναι πυροσβέστης.

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

ndp/photoagency

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

instagram

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Δώρα Τσαμπάζη και είχε δύο παιδιά, την Ελεάννα και τον Γιώργο.

Δείτε βίντεο με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη από την Αθήνα του 2004:

Στη διοργάνωση αυτή, αγωνίστηκε στην κατηγορία των +80 κιλών και έφθασε μέχρι τον τελικό, που έγινε στις 29 Αυγούστου του 2004. Στον τελικό ηττήθηκε από τον Νοτιοκορεάτη Μουν Ντάε-σανγκ με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ