Ακόμα ψάχνεις το outfit που θα φορέσεις την Ανάσταση; Σου βρήκαμε εμείς τη λύση! - 4 προτάσεις για να κλέψεις τις εντυπώσεις σήμερα το βράδυ (φωτό)

Μην αγχώνεσαι και δες τις ιδέες που προτείνουμε...

Έχουν μείνει λίγες μόνο ώρες μέχρι την Ανάσταση κι εσύ ακόμη ψάχνεις τι να φορέσεις; 

Δε χρειάζεται άλλο ψάξιμο! Απλά δες τις προτάσεις μας και πάρε έμπνευση, έτσι ώστε να καταπλήξεις τα πλήθη και να σε κοιτούν όλοι το βράδυ του Μ.Σαββάτου.

1. Κοστούμια
Φέτος είναι στην μόδα τα κοστούμια, σε όλα τα χρώματα και σε όλα τα κοψίματα. Ανδρικά, μεσάτα, με φαρδύ παντελόνι, με στενό παντελόνι, με φούστα, με σορτς. Ότι και να επιλέξετε, θα είστε άνετες και θα μπορέσετε να το συνδυάσετε με ότι τραβάει η όρεξη σας, καθώς ταιριάζει ακόμα και ένα απλό T – shirt.

 

 

2. Μεταλικά παντελόνια
Μπορεί να μην είναι η πιο ευκολοφόρετη επιλογή, είναι όμως πολύ εντυπωσιακή, ιδιαίτερη και πάνω από όλα άνετη. Συνδυάζεται τέλεια με απλά μονόχρωμα tops και γιατί όχι και με αθλητικά παπούτσια.

 

 

3. Ολόσωμες φόρμες
Δεν μπορεί να πάει τίποτα στραβά με μια ολόσωμη φόρμα. Ένα κομμάτι διαχρονικό μεν, εξαιρετικά στυλάτο δε, που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις.

 

 

4. Δανδέλα

 

Απόλυτη τάση για φέτος είναι και η δανδέλα, η οποία μπορεί να φορεθεί παντού. Ένα δανδελένιο lingerie top, που μπορείς να βρεις παντού στην αγορά, είναι η πιο εύκολη και στυλάτη επιλογή, αφού μπορει να φορεθεί με τα πάντα!

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ