7+1 σύνολα για να σας κοιτάνε όλοι στο τραπέζι του Πάσχα! - Δημιουργήστε chic συνδυασμούς με ρούχα που έχετε στην γκαρνταρόμπα σας (φωτό)

Προλαβαίνετε να ετοιμάσετε το απόλυτο look!

Έφτασε η Κυριακή του Πάσχα και ακόμη δεν ξέρετε τι να βάλετε; Δε χρειάζεται να το σκέφτεστε άλλο, γιατί εμείς σας έχουμε 8 προτάσεις που σίγουρα θα σας λύσουν τα χέρια.

Outfits για όλα τα γούστα, είτε προτιμάτε τα πιο casual, είτε κάτι πιο formal. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαγνητίσετε τα βλέμματα και όλοι θα σας κοιτάνε!

Φυσικά, μπορείτε με το ίδιο look να βγείτε και το βράδυ ή το απογευματάκι για έναν καφέ. Η επιλογή είναι δική σας! Πειραματιστείτε και κάντε συνδυασμούς έξω από το comfort zone σας φέτος το Πάσχα. 

Δείτε τις προτάσεις μας:

Ριγέ πουκάμισο και μπεζ παντελόνι

 

 

Το ριγέ πάντα αποτελεί μία διαχρονική τάση. Συνδυάστε το με ένα μπεζ ή κάποιο nude παντελόνι και κάντε τη διαφορά. 

Oversized κοστούμι και γόβες

 

 

Φέτος τα oversized κοστούμια έχουν την τιμητική τους. Από το πρωί έως το βράδυ είναι μία άνετη επιλογή. Οι γόβες θα δώσουν μία πιο classy γραμμή. 

Λευκό t-shirt με μπεζ παντελόνι και sporty πανωφόρι

 

 

Και κάζουαλ και σικ! Για εκείνους που δεν θέλουν να χάσουν τον sporty χαρακτήρα τους, αλλά παράλληλα θέλουν να φαίνονται κομψοί.

Μάξι φούστα και αέρινο πουκάμισο

 

 

Ε ναι! Η μαξι φούστα πάντα είναι η σωστή απάντηση! Σε συνδυασμό, μάλιστα με ένα αέρινο πουκάμισο το look σας θα απογειωθεί. 

Τζιν με blazer και ballet flats

 

 

Όσο ανοίγει ο καιρός τόσο πιο εύκολα θα μπορέσετε να βάλετε το αγαπημένο σας μπλέιζερ. Επιλέξτε τζιν παντελόνι και ένα φλατ υπόδημα για να δώσετε μία διαφορετική πινελιά.

Φόρεμα με δερμάτινο τζάκετ και slingbacks

 

 

Όλοι έχουμε ένα δερμάτινο τζάκετ στη ντουλάπα μας! Αξιοποιήστε το, λοιπόν, μαζί με ένα ανοιχτόχρωμο φόρεμα και εάν ο καιρός το επιτρέπει αφαιρέστε το τζάκετ και μείνετε μόνο με το φόρεμα.

Palazzo pants με πουκάμισο

 

 

Ή αλλιώς ένα φαρδύ παντελόνι για να είστε άνετοι ό,τι και να κάνετε! Μαζί με ένα χρωματιστό πουκάμισο έχετε δημιουργήσει το απόλυτο look.

Μαύρο παντελόνι με μπαλαρίνες

 

 

Μία αρκετά safe επιλογή για εκείνους που θέλουν να μείνουν μέσα στα όρια τους. Το μαύρο παντελόνι αποτελεί πάντα την πιο γρήγορη επιλογή. Οι μπαλαρίνες θα του δώσουν μία πιο "σοφιστικέ" νότα και θα κάνετε τη διαφορά!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ