Χαμόγελα για το αγαπημένο ζευγάρι μετά τα δύσκολα των τελευταίων εβδομάδων - "Εύχομαι κάθε γολγοθάς να συνοδεύεται και από μία Ανάσταση" (φωτό)

Προσπαθούν να ξεπεράσουν το χαμό του μωρού τους...

Μια δύσκολη περίοδο διανύουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγος του, Ιλάειρα Ζήση, αφού πριν λίγες ημέρες «έχασαν» το παιδί που περίμεναν.

Ωστόσο, το ζευγάρι χθες (15/4) θέλησε να γιορτάσει την Ανάσταση, στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλο τον κόσμο. 

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Έχασαν το μωράκι που περίμεναν - ''Θέλαμε πάρα πολύ ένα παιδάκι, είχα μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη»,

Συγκεκριμένα, κρατώντας αγκαλιά την Ιλάειρα, ο Μαυρίκιος έγραψε: «Μακάρι στη ζωή μας να μη συναντούσαμε κανένα γολγοθά, αλλά αφού είναι αναπόφευκτο, εύχομαι κάθε γολγοθάς να συνοδεύεται και από μία Ανάσταση και το φως της να χαρίζει υγεία, αγάπη, δύναμη και ελπίδα! Καλημέρα, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!»

Υπενθυμίζουμε, ότι λίγες μέρες πριν δημοσίευσαν ένα βίντεο που μοιράστηκαν μαζί μας το χαμό του μωρού τους.

Διαβάστε ακόμη: Ιλάειρα Ζήση: "Λύγισε" on air όταν αναφέρθηκε στο παιδάκι που έχασαν - «Η γιατρός μας ζήτησε να μη μιλάμε για λίγο & μετά μας εξήγησε» (βίντεο)

"Μετά από αρκετές δύσκολες ώρες και μέρες σιωπής αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μία δύσκολη στιγμή μας... τα τηλέφωνα μας θα παραμείνουν για λίγο καιρό ακόμα κλειστά... σας ευχαριστούμε για την κατανόηση...", σημείωσαν στη λεζάντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ