Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα "Χρόνια πολλά" της νονάς αγκαλιά με τη βαφτιστήρα της - Δείτε την τρυφερή φωτογραφία

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου περνάει πολύ χρόνο με τη βαφτιστήρα της και κόρη της Μαίρης Συνατσάκη.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να ευχηθεί "χρόνια πολλά" στους ακόλουθούς της στο Instagram ανεβάζοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τη βαφτιστήρα της, την κόρη της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή.

Η Μαίρη και η Ντορέττα συνδέονται με μια βαθιά και στενή φιλία και η μία είναι το στήριγμα της άλλης! Έτσι αυτή η φιλία πρόκειται να επισφραγιστεί με τη βάφτιση του παιδιού της παρουσιάστριας!


ndp/photoagency

Στη φωτογραφία φαίνεται η ίδια να κοιμάται στον καναπέ και από πάνω της ξαπλωμένη η 4ων μηνών Ολίβια. "Αγάπη. Καλή Ανάσταση για όλους μας. Με υγεία κ φως ", έγραψε στη λεζάντα κι όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν βροχή.

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πρόσφατα το όνομα της κόρης της, γράφοντας στο Instagram: "Η Ολίβια μας. Το Ολιβιάκι μας. Η Λίβι. Η Κουκλίβια (όπως την φωνάζει η νονά της η @dorettapapadimitriou_official ) Προέρχεται από το λατινικό oliva "ελιά". Η ελίτσα μας. Αλλά και τη λέξη όλβος που σημαίνει "ευδαιμονία, ευμάρια, πλούτος, ευτυχία, μακαριότητα". Όλα αυτά να έχεις και να εκπέμπεις με την ύπαρξη σου πιτσίνι μου".

Εκτός Αθήνας αποφάσισαν να περάσουν το διήμερο του Πάσχα η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής μαζί με μερικούς καλούς τους φίλους και φυσικά την κόρη τους, τη μικρή Ολίβια.

Διαβάστε ακόμη: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τέλος τα μακριά μαλλιά για την όμορφη ηθοποιό - Δείτε το νέο της look

Να υπενθυμίσουμε ότι η Μαίρη Συνατσάκη στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μαμάς ενώ είναι αχώριστη με την κόρη της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ