Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Ιχθύς συναντά τις θετικές όψεις Ερμή και Ουρανό - Ευκαιρία για ένα ακόμη διασκεδαστικό ξενύχτι

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη από τους Ιχθύς συναντά σε θετικές όψεις Ερμή και Ουρανό τις πρώτες ώρες της Δευτέρας κι έτσι μας δίνεται η ευκαιρία για ένα ακόμη διασκεδαστικό ξενύχτι. Στη διάρκεια της μέρας η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα που ενισχύει ακόμη περισσότερο το Ιχθυακό στοιχείο της ημέρας. Η όψη αυτή μας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους, ονειροπόλους, ενώ ενισχύει και τις τάσεις φυγής από την πραγματικότητα. Σαφώς δεν βοηθά ιδιαίτερα να είμαστε συγκεντρωμένοι σε πρακτικά ζητήματα, ευτυχώς όμως για τους περισσότερους είναι αργία η σημερινή μέρα κι έτσι δεν θα δυσκολευτούμε ιδιαίτερα. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 20:57 μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης που θα πάρει θέση στον Κριό. Οι ώρες προσφέρονται για πολύ χαλαρά προγράμματα και για ξεκούραση.

ΚΡΙΟΣ

Ακόμη μια μέρα με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύς, σε ακόμη πιο χαλαρούς ρυθμούς και με διάθεση να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι ή με πολύ δικά σας άτομα, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε-δώσε. Πιθανώς βέβαια να έχετε κουραστεί από τις επαφές της Μεγάλης εβδομάδας και του Πάσχα και ψάχνετε λίγη ξεκούραση. Ασχοληθείτε με ό,τι ευφραίνει περισσότερο την ψυχή σας, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με την ψυχική σας ηρεμία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Επειδή από αύριο θα είναι πολύ απαιτητικές οι μέρες, καθώς οδηγούμαστε τις επόμενες μέρες στην πρώτη έκλειψη της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, προσπαθήστε ίσως να κάνετε λίγη προεργασία τις βραδινές ώρες ή εκμεταλλευτείτε τις για να ξεκουραστείτε και να έχετε όρεξη από αύριο που επιστρέφετε στις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς ευνοεί την επαφή με φίλους και γνωστούς, μολονότι το μυαλό σας θα είναι κάπως διασκορπισμένο σε πολλά και διαφορετικά πράγματα κάνοντας δύσκολο να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας και βρείτε κάτι διασκεδαστικό να κάνετε για να σας μείνει μια ωραία γεύση από το Πάσχα τις βραδινές ώρες. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε ένα φίλο-η, να βγείτε για ένα δείπνο, να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική ή ταινία! Σε κάθε περίπτωση, είναι μια πιο άνετη και κοινωνική Δευτέρα που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι αρκετά πιο βατό. Μην ξεχνάτε ότι στο μέσο της εβδομάδας σχηματίζεται η πρώτη έκλειψη και οι επόμενες μέρες θα είναι πιο απαιτητικές.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ