Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Καλύτερο κλίμα σήμερα στις σχέσεις και τις επαφές μας με τους άλλους.

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη προχωρά στις 04:09 τα ξημερώματα στο ζώδιο του Κριού, το ζώδιο που θα σχηματιστεί η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 20/04. Και μάλιστα μια αρκετά σπάνια υβριδική Ηλιακή έκλειψη στην τελευταία μοίρα αυτού του ζωδίου που έχει έντονα καρμικό χαρακτήρα. Φυσικά η επιρροή θα ξεκινήσει από σήμερα σιγά-σιγά. 

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων μας πολλές φορές μοιάζει με την Πρωτοχρονιά. Βάζουμε νέους στόχους για όλη τη χρονιά κι όταν αυτά τα γενέθλια συνοδεύονται κι από μια έντονη έκλειψη όπως συμβαίνει τώρα στα δικά σας γενέθλια, τότε με κάποιο τρόπο μας δίνεται η δυνατότητα να αναγεννηθούμε. Η Σελήνη προχωρά από τα ξημερώματα στο ζώδιο σας και σας θέλει πρωταγωνιστές της για ένα σωρό καλούς λόγους. Αν μέχρι τώρα δεν νιώσατε σε αυτή τη χρονιά ότι καταφέρατε πολλά, τώρα θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία για να κάνετε τα νέα σας ξεκινήματα και να θέσετε τους νέους και φιλόδοξους στόχους σας

ΤΑΥΡΟΣ

Σε αυτή τη φάση κάτι φαίνεται να σας τραβάει προς το παρελθόν σας ή κάτι σας απασχολεί και κλέβει την προσοχή και την ενέργεια σας από αυτό που πραγματικά πρέπει να κοιτάτε, που είναι το τώρα και το μέλλον. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες από παλιότερα και δεν τις κλείνετε, αυτή η κατάσταση θα διαιωνίζεται κι εσείς θα αγχώνεστε. Άρα προσπαθήστε να επιλύσετε όποιο πρόβλημα έχει τις ρίζες του στο παρελθόν, ώστε η ζωή σας να γίνει πιο εύκολη στο τώρα. Από σήμερα η Σελήνη προχωρά στον Κριό, στο ζώδιο που θα πραγματοποιηθεί η μεθαυριανή έκλειψη Ηλίου που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς οι Δίδυμοι πάντα έχετε ανάγκη να μοιράζεστε με τους άλλους τις χαρές ή τις λύπες, τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Η επικοινωνία είναι το οξυγόνο σας και οι σχέσεις -ακόμη και οι πιο επιφανειακές- είναι απαραίτητες καθώς σας δίνουν νέα ερεθίσματα. Η Σελήνη παίρνοντας θέση σήμερα σε ένα ιδιαίτερα κοινωνικό τομέα στο ωροσκόπιο σας ετοιμάζει το έδαφος για τη μεθαυριανή έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Κριό δίνοντας έμφαση στο «εμείς» και το «μαζί». 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ