Η ''Ερμιόνη'' - Emma Watson έκλεισε τα 33 & κάνει αναδρομή στη συναρπαστική ζωή της - Από τον Χάρι Πότερ μέχρι σήμερα (φωτό)

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί τα νέα της, μιας και για πολύ καιρό απουσίαζε από τα social media. 

Η Emma Watson (η Ερμιόνη της καρδιάς μας) έκλεισε τα 33α γενέθλιά της και έκανε μια ανάρτηση - αναδρομή της ζωής της στο Instagram. 

Η Βρετανίδα ηθοποιός και πρώην πρωταγωνίστρια του "Χάρι Πότερ", επέστρεψε στο Instagram μετά από ένα διάλειμμα από την πλατφόρμα και έδωσε στους θαυμαστές της μια λεπτομερή ενημέρωση για τη ζωή της.

Δίπλα σε μια σειρά ασπρόμαυρων πορτραίτων που τραβήχτηκαν πέρυσι, η Watson μοιράστηκε κάποιες σκέψεις, περιγράφοντας πώς "απομακρύνθηκε από τη ζωή της".

 

 

 

 

"Αυτά είναι τα 33. Θεέ μου. Πριν από το 29 δεν είχα καν ακούσει για την επιστροφή του Κρόνου ως έννοια. Ας πούμε απλώς ότι τώρα είμαι καλά εξοικειωμένη", έγραψε.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε πράγματα που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα. Μεταξύ άλλων, έμαθε να κάνει σερφ- άσχημα, σύμφωνα με την ίδια- έκανε ιππασία, «αυτό πήγε καλύτερα», έγραψε, και έκανε «πολλή ψυχοθεραπεία». 

 

 

Η Έμα Γουότσον συνέχισε αναφέροντας πως υιοθέτησε την Σοφία στο Μεξικό, «που φαίνεται να είναι άγγελος και όχι σκύλος», γύρισε το reunion του Χάρι Πότερ και «αποχαιρέτισα τον παππού και την γιαγιά μου». 

Η Γουάτσον μοιράστηκε επίσης κάποια επιτεύγματα, μεταξύ των οποίων η ίδρυση ενός γυναικείου περιβαλλοντικού επενδυτικού ταμείου, η σκηνοθεσία της πρώτης της διαφήμισης, το να παίζει pickleball με τον πρωταθλητή πυγμαχίας Sugar Ray Leonard και η συμμετοχή της στο reunion του "Harry Potter".

 

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" απουσιάζει από το Instagram από τον περασμένο Δεκέμβριο. Στην ενημέρωση που μοιράστηκε με τους 70,5 εκατομμύρια ακολούθους της, η Watson παραδέχτηκε ότι "αισθάνθηκε πραγματικά λυπημένη και πραγματικά τσαντισμένη για πολλά πράγματα".

Σύμφωνα με την Watson, η οποία έχει υπογράψει μεταξύ άλλων τις ταινίες "Little Women" και "The Bling Ring", "έμαθε περισσότερα για την αγάπη και το να είσαι γυναίκα" κατά τη διάρκεια της απουσίας της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ