Υπόθεση Γεωργούλη: "Είναι γελοία όλα αυτά, τον στηρίζω" λέει η Πηγή Δεβετζή - Είναι φίλος μου, γελάω, τίποτε άλλο (βίντεο)

Η Πηγή Δεβετζή χαρακτήρισε γελοία τα όσα ακούγονται αναφορικά με την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βαριά κακοποίηση, λέγοντας πως δεν πιστεύει τίποτα και πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Ελληνίδα πρώην αθλήτρια είπε χαρακτηριστικά για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Τον Αλέξη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον συνάντησα στο Ευρωκοινοβούλιο πριν από έναν μήνα όπου είχα πάει καλεσμένη. Εντάξει, μιλάμε τώρα, είναι γελοία πράγματα αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα».

Διαβάστε ακόμα: Αλέξης Γεωργούλης: Ποια είναι η γυναίκα που τον κατήγγειλε για παρενόχληση & κακοποίηση - Το 2020 είχε πάει στη Βελγικές Αρχές

«Για κάποιον σκοπό έγινε όλο αυτό. Γελάω, τίποτα άλλο»

Η Πηγή Δεβετζή επεσήμανε επίσης: «Νομίζω ότι ο Αλέξης δεν θα δώσει σημασία, είναι τόσο καλό παιδί και φίλος μου. Εντάξει, τι να πω… Η καθεμία, δεν ξέρω ποια είναι αυτή που έχει κάνει μια τέτοια καταγγελία, για κάποιον σκοπό έγινε όλο αυτό. Γελάω, τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ