Στέψη βασιλιά Καρόλου: Εντυπωσιακά βίντεο από τις πρόβες με εκατοντάδες έφιππους στους δρόμους - Δείτε τις εικόνες

Εκατοντάδες έφιπποι παρέλασαν στους δρόμους του κεντρικού Λονδίνου σε μια μεταμεσονύκτια πρόβα για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ'.

Εκατοντάδες έφιπποι παρέλασαν στους δρόμους του κεντρικού Λονδίνου σε μια μεταμεσονύκτια πρόβα για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ'.

Ντυμένοι με στρατιωτικές στολές, έφιπποι του βασιλικού Οίκου με άλογα και άμαξες παρέλασαν στους ήσυχους δρόμους γύρω από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ το βράδυ της τη Δευτέρας, προετοιμάζοντας την πολυαναμενόμενη εκδήλωση του επόμενου μήνα.

Συμμετείχαν σε μία από τις πρόβες που γίνονται για την επίσημη πομπή στο πλαίσιο της τελετής στέψης του Καρόλου και της Καμίλα, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου στο Αββαείο του Γουέστμινστερ.

Διαβάστε ακόμα: Στέψη βασιλιά Καρόλου: Η σφαίρα του κυρίαρχου, το ξίφος, το στέμμα του 1661 - Ολόκληρο το τελετουργικό της 6ης Μαΐου και τα σύμβολα (βίντεο)

Η πρόβα διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και συγκέντρωσε τα βλέμματα των λιγοστών περαστικών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή.

Θα συμμετέχουν περισσότεροι από 6.000 άνδρες και γυναίκες από τις ένοπλες δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως αναφέρει το BBC.

 

 

Η τελετή στέψης του νέου βασιλιά θα περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη επιχείρηση στρατιωτικού τελετουργικού εδώ και 70 χρόνια.

 

 

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θα ταξιδέψουν μέσα από την πλατεία του Κοινοβουλίου, κατά μήκος του Whitehall, γύρω από την πλατεία Trafalgar, μέσω του Admiralty Arch και κάτω από το The Mall.

Θα μεταφερθούν στο Αββαείο του Γουέστμινστερ με το Diamond Jubilee State Coach και στη συνέχεια θα επιστρέψουν από την ίδια διαδρομή με το Gold State Coach.

Η διαδρομή θα είναι το ένα τέταρτο του μήκους της μεγάλης πομπής της αείμνηστης βασίλισσας το 1953.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ