Story of the day: 11χρονο αγόρι διήνυσε 130 χιλιόμετρα με ποδήλατό μέχρι το σπίτι της γιαγιάς του - Είχε τσακωθεί με την μητέρα του & έφυγε από το σπίτι

Το μικρό αγόρι, έκανε πράξη τα λεγόμενά του. 

Viral έχει γίνει η ιστορία ενός 11χρονου αγοριού που έκανε με το ποδήλατό του 130 χιλιόμετρα σε λιγότερο από 24 ώρες προσπαθώντας να φτάσει στο σπίτι της γιαγιάς του μετά από μια διαφωνία με τη μητέρα του.

Αφού διαπληκτίστηκε με τη μητέρα του, ένα 11χρονο αγόρι από την πόλη Hangzhou της επαρχίας Zhejiang της Κίνας, ανέβηκε στο ποδήλατό του αποφασισμένο να φτάσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Το είπε στη μητέρα του κατά τη διάρκεια του καυγά τους, αλλά εκείνη δεν τον πίστεψε ποτέ, επειδή η μητέρα της ζούσε περίπου 140 χιλιόμετρα μακριά, στο Mejiang.

Ο μικρός πέρασε περίπου 22 ώρες ποδηλατώντας μέρα και νύχτα σε πολυσύχναστους δρόμους και αυτοκινητόδρομους προσπαθώντας να πετύχει τον στόχο του.

Σταμάτησε μόνο όταν τα πόδια του δεν μπορούσαν να τον κουβαλήσουν άλλο, αλλά μέχρι τότε είχε ήδη διανύσει μια εντυπωσιακή απόσταση περίπου 130 χιλιομέτρων.

Το βράδυ της 2ας Απριλίου, κάποιοι περαστικοί παρατήρησαν το 11χρονο αγόρι εξαντλημένο και μόνο του σε μια σήραγγα ταχείας κυκλοφορίας και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν το παιδί από πού ήταν και τι έκανε εκεί, σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν ότι έκανε πετάλι σχεδόν συνεχώς αφού έφυγε από το σπίτι του, αναφέρει το odditycentral

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τόσο εξαντλημένος που οι αστυνομικοί χρειάστηκε να τον μεταφέρουν από το αυτοκίνητό τους στο αστυνομικό τμήμα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το αγόρι είχε μπει στις περίπλοκες οδικές υποδομές της Κίνας χρησιμοποιώντας μόνο πινακίδες, γεγονός που τον έκανε να στρίψει λάθος αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Παρ' όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε σχεδόν διπλάσιο χρόνο απ' ό,τι θα έπρεπε για να φτάσει τόσο μακριά, αν δεν είχε χάσει το δρόμο, ο 11χρονος έφτασε είχε ακόμα μια ώρα δρόμο για να φτάσει στο σπίτι της γιαγιάς του.  

Κατά τη διάρκεια της επίπονης δοκιμασίας του, επιβίωνε μόνο με ψωμί και νερό που μάζεψε πριν φύγει. 

Τόσο οι γονείς του αγοριού όσο και η γιαγιά του πήγαν να τον παραλάβουν από το αστυνομικό τμήμα . 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ