Μεγάλωσε και έγινε καλλονή η 17χρονη κόρη της Μπρουκ Σιλντς - Συναγωνίζεται την περήφανη μητέρα της (φωτό)

Μαμά και κόρη, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! 

Η Μπρουκ Σιλντς, γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της Γκρίερ, με μια πολύ όμορφη και συγκινητική ανάρτηση. 

Η Γκρίερ, έγινε 17 χρονών και όπως θα δείτε είναι μια καλλονή και μοιάζει πολύ στην μητέρα της. 

H κοκκινομάλλα νεαρή, είναι μία από τις πιο υποσχόμενες νέες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Έκανε το ντεμπούτο της σε ηλικία έξι ετών στην ταινία Daddy Day Care και έκτοτε έχει εμφανιστεί σε πολλά ακόμα έργα.

 

Δείτε επίσης: Brooke Shields αποκαλυπτική: Έχασα την παρθενιά μου στα 22 με τον συμφοιτητή μου - Playboy φωτό στα 10, πόρνη στο σινεμά στα 11 , ο ρόλος της μαμάς της

Να υπενθυμίσουμε πως η μητέρα της, έκανε το ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη, σε ηλικία 12 ετών. 

''Χρόνια πολλά για τα 17α γενέθλια Grier!!! Σ' αγαπώ τόσο πολύ και είμαι πολύ περήφανη που είμαι η μαμά σου. Μπορεί να μεγαλώνεις, αλλά θα είσαι πάντα το μωρό μου'', έγραψε η Μπρουκ στο Instagram. 

Nα σημειώσουμε πως η αγαπημένη ηθοποιός, πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε πολλά για την ζωή της στο ντοκιμαντέρ της,  Pretty Baby: Brooke Shields.

Στο ντοκιμαντέρ, η 57χρονη δήλωσε ότι ένιωσε "λύπη" για τον τρόπο με τον οποίο έκανε για πρώτη φορά σεξ με τον Κέιν και ότι εκείνος ήταν "πιο άνετος με το σεξουαλικό κομμάτι" της σχέσης τους από ό,τι εκείνη.

Δείτε επίσης: Μπρουκ Σιλντς: Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της και η σεξουαλική επίθεση που έχει δεχθεί - ''Είναι θαύμα που επέζησα'' (φωτό - βίντεο)

Το ζευγάρι έβγαινε μαζί όταν ήταν και οι δύο φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Princeton και η Shields θυμάται πως την ενδιέφερε περισσότερο η "αγάπη και η δέσμευση" της σχέσης τους και πως δίδασκαν ο ένας τον άλλον για τον άλλον όσο ήταν μαζί.

 

 

Στο ντοκιμαντέρ η Shields εξερευνά την περίπλοκη ζωή της, η οποία περιελάμβανε την τις γυμνές φωτογραφίσεις ως νεαρό κορίτσι και τη δημόσια σεξουαλικοποίηση στη βιομηχανία του θεάματος καθ' όλη τη διάρκεια της εφηβείας της.

Η Σιλντς θυμήθηκε γελώντας την πρώτη φορά που κοιμήθηκε με τον Κέιν όταν ήταν πρωτοετής στο κολέγιο, σύμφωνα με την Daily Mail.

"Όταν επιτέλους κάναμε σεξ, έτρεξα αμέσως έξω από το δωμάτιο, έτρεξα στο διάδρομο γυμνή. Δεν ήξερα πού πήγαινα", είπε

"Έτρεξε πίσω μου με το πάπλωμα, με άρπαξε και με ρώτησε "Πού πας;" Είπε "Δεν πάω πουθενά, δεν σε αφήνω, είσαι ο ίδιος άνθρωπος", το κατάλαβε αμέσως και απλά έκλαψα.

Στα απομνημονεύματά της το 2015, με τίτλο "There Was a Little Girl, The Real Story of My Mother and Me" (Υπήρχε ένα μικρό κορίτσι, η πραγματική ιστορία της μητέρας μου και εμένα), η Shields περιέγραψε προηγουμένως πώς η αντίδρασή της είχε απορριφθεί από την κτητικότητα της μητέρας της.

"Πιστεύω ότι ήθελε να μείνω μαζί της", έγραψε η Shields. "Πίστευε σε μια απόλυτη κυριαρχία που είχε πάνω μου και το να μεγαλώνω και να κάνω σεξ θα σήμαινε ότι την εγκατέλειπα"

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ