Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Παρασκευή είναι μια μπερδεμένη μέρα, καθώς ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Ταύρο

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η μέρα ξεκινά με μια θετική όψη εξαγώνου ανάμεσα στη Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και τον Άρη από τον Καρκίνο προσφέροντας μας την ευκαιρία να συγχρονίσουμε με κάποιο τρόπο τη δράση μας και τις επιθυμίες μας. Όμως η Παρασκευή είναι μια μπερδεμένη μέρα, καθώς ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Ταύρο κι έτσι μπορεί οι άλλοι να μην αντιλαμβάνονται ούτε τις πράξεις μας ούτε τις αντιδράσεις μας. 

ΚΡΙΟΣ

Και ναι φτάσαμε ξανά σε αυτή την περίοδο του χρόνου που ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, στο ζώδιο του Ταύρου αυτή τη φορά, φέρνοντας κάποιες «αρρυθμίες» σε θέματα πρακτικά της δουλειάς και των οικονομικών για το δικό σας ζώδιο. Έτσι μέχρι τις 15/05 πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποιες οφειλές, οικονομικές εκκρεμότητες και να κάνετε καλύτερη οργάνωση στα έσοδα και τα έξοδα σας. Υπάρχει κάτι που μπορείτε να περικόψετε γιατί είναι περιττό και σας επιβαρύνει; Μπορείτε να «σφίξετε» λίγο τη διαχείριση σας για να μην αγχώνεστε; 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σας ωθεί να δείτε τους στόχους σας καλύτερα, αλλά και τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αποτελούν το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον προσεκτικά. Έτσι αν νιώθετε ότι θέλετε να εκφράσετε σε κάποιον τα συναισθήματα σας, αν κάτι δεν πήγε καλά και θέλετε τώρα να τα ξαναβρείτε ή έστω να γλυκάνετε την κατάσταση, να σπάσετε τον πάγο, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα. Δεν χρειάζεται να το υπεραναλύετε στο μυαλό σας. Χρειάζεται λίγη πίστη, ενσυναίσθηση και μια καλή κουβέντα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της μέρας στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να σας δίνει την αίσθηση ότι έχετε μπλοκάρει και δεν ξέρετε πώς ακριβώς να δώσετε λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας σας που σας απασχολούν σε αυτή τη φάση. Όσο όμως τα σκέφτεστε και τα υπεραναλύετε στο μυαλό σας τόσο απομακρύνεστε κι από τη λύση. Μολονότι πιστεύετε ότι οι άλλοι μπορεί να μην σας καταλαβαίνουν, δεν χάνετε τίποτε να προσπαθήσετε να βγάλετε από μέσα σας κάτι που σας προβληματίζει. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να βρείτε λύση ή να σας βοηθήσει αυτός που του ανοίγετε την καρδιά σας. Ό,τι κρατάμε μέσα μας αποκτά μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική και μας μπλοκάρει. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ