Σοκαριστικό έγκλημα στο Λας Βέγκας: Στραγγάλισε τη σύντροφο του μπροστά στα παιδιά της - Είχε προσλάβει εκτελεστή για να σκοτώσει και αυτά (βίντεο)

Έχουμε ξεφύγει...

Μπροστά σε μια απίστευτη υπόθεση βρέθηκαν οι Αρχές του Λας Βέγκας στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς ένας 37χρονος δικάζεται για τη δολοφονία της συντρόφου του και την πρόσληψη ενός εκτελεστή για να σκοτώσει τα παιδιά του θύματος!

Ο Philip Matthew O’Reill, συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας της συντρόφου του, Cheryl Beardall, όπως αναφέρει η Las Vegas Review-Journal, ωστόσο το ζήτημα ήταν αρκετά πιο περίπλοκο από μια ανθρωποκτονία.

Ο 37χρονος δράστης, κατέθεσε πως έπνιξε την 34χρονη με το λουρί του σκύλου του μπροστά στα παιδιά της και στη συνέχεια πλήρωσε 20.000 δολάρια σε έναν επαγγελματία εκτελεστή για να τα σκοτώσει ώστε να μην υπάρχουν μάρτυρες.

Διαβάστε ακόμη: Κάτω Αχαΐα: Άγριο έγκλημα πάθους - Σκότωσε με 30 μαχαιριές, τον εραστή της γυναίκας του σε χωράφι

Μάλιστα, ο άνδρας είχε σχεδιάσει και χάρτη οδηγιών για τον εκτελεστή, όπως μετέδωσε ο τοπικός σταθμός KLAS 8 News Now , προς το σπίτι των παιδιών, τα οποία πρόλαβαν και κατήγγειλαν το έγκλημα στην Αστυνομία.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας προσθέτει πως η τοποθεσία που έθαψε τη σορό ο O’Reill έχει γίνει γνωστή στην Αστυνομία, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα στον Τύπο.

Το ειδεχθές έγκλημα πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2020 και η απόφαση του δικαστηρίου καταδίκασε τον 37χρονο σε ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ