Καίτη Φίνου: Μας συγκινεί με την κοινή φωτογραφία με το Στάθη Ψάλτη - "6 χρόνια Στάθη μας..."

Με αφορμή τα 6 χρόνια που πέρασαν από το θάαντο του ηθοποιού...

Στον Στάθη Ψάλτη, που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια, αναφέρθηκε σε ανάρτησή της η Καίτη Φίνου.

Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να τιμήσει τον καλό της φίλο και αλλοτινό σύντροφό της, αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία στη μνήμη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου του 2017, με την είδηση του θανάτου του να σκορπά θλίψη στο χώρο της showbiz, και όχι μόνο.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Ψάλτης: 72 χρονών θα γινόταν σήμερα- Ο μεγάλος κωμικός μας- Οι 3 γάμοι και η μοναχοκόρη του

Στο τελευταίο «αντίο» στον δημοφιλή ηθοποιό, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κοιμητήριο Ζωγράφου για να τον αποχαιρετήσει, μεταξύ των οποίων η κόρη του, Μαρία, και η σύζυγός του, Χριστίνα, που ήταν στο πλευρό του σε όλη τη διάρκεια της άνισης μάχης που έδωσε με τον καρκίνο.

Δείτε εδω στιγμιότυπα από τις ατάκες του Στάθη Ψάλτη:

Ξημερώνει 21 Απριλίου…

Η Καίτη Φίνου, το βράδυ της 20ής Απριλίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή φωτογραφία με τον αείμνηστο ηθοποιό, από την περίοδο που οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν σε πολλές ταινίες.

Διαβάστε ακόμη: Καίτη Φίνου: "Είχα αρραβωνιαστεί με τον Ψάλτη πάνω από επτά φορές"- Τι αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξη της

«Ξημερώνει 21 Απριλίου… 6 χρόνια Στάθη μας… Πέρασαν 6 χρόνια…», γράφει η ηθοποιός στη συγκινητική ανάρτησή της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή, μετά από ένα μεγάλο διάστημα που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ