Ισπανίδα influencer έχασε τη "μάχη" με τον καρκίνο στα 26 της: Πάλευε επί 4 χρόνια - Κατέγραφε τις προσπάθειες της καθημερινά στα social media (φωτό - βίντεο)

Η Ισπανίδα influencer κατέγραφε τις προσπάθειές της να νικήσει τον καρκίνο μέσω καθημερινών αναρτήσεων στους λογαριασμούς της στο Tik Tok και το Instagram.

Η 30χρονη influencer από την Ισπανία Πατρίτσια Ρίτε έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε τέσσερα χρόνια μετά την αρχική διάγνωση που είχε γίνει όταν ήταν 26 ετών. Το μελάνωμα, η πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου του δέρματος, ήταν ένας δύσκολος εχθρός με τον οποίο πάλεψε με τη βοήθεια των γιατρών και της οικογένειάς της.

Από όταν ξεκίνησε τις θεραπείες, η Πατρίτσια κατέγραφε τις προσπάθειές της μέσω καθημερινών αναρτήσεων στους λογαριασμούς της στο Tik Tok και το Instagram.

Στα 26 της διαγνώστηκε με μελάνωμα, πάλεψε επί 4 χρόνια αλλά νικήθηκε: Η ιστορία της Πατρίτσια από την Ισπανία έγινε viral

Η νέα γυναίκα από την πόλη Ουέλβε στην Ανδαλουσία κράτησε μια γενναία και αισιόδοξη στάση μέχρι το τέλος.

Ισπανίδα influencer Πατρίτσια

Με φωτογραφίες και βίντεο, άλλοτε ντυμένη και βαμμένη όπως κάθε κοπέλα της ηλικίας της και προωθώντας προϊόντα μόδας και μακιγιάζ, κι άλλοτε στο περιβάλλον του νοσοκομείου, έδειξε τη δύσκολη και μοναχική πορεία των ασθενών με σκοπό να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει νέους ανθρώπους όπως η ίδια, ώστε να κάνουν προληπτικές εξετάσεις και να ακολουθούν τις ιατρικές συμβουλές.

Συχνά φρόντιζε με τις επιμελημένες και σέξι εμφανίσεις της, να δείχνει πως η ζωή μπορεί να είναι όμορφη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Ισπανίδα influencer Πατρίτσια

Οι περίπου 350 χιλιάδες ακόλουθοί της έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό το προσωπικό ντοκιμαντέρ της Πατρίτσια. Τα μηνύματά τους μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, είναι συγκινητικά.

Ισπανίδα influencer Πατρίτσια

Την ανακοίνωση του θανάτου της έκαναν οι γονείς της. "Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, της προσέφεραν στήριξη και αγάπη" έγραψαν στον μήνυμά τους.

Ισπανίδα influencer Πατρίτσια

Η τελευταία ανάρτηση της Πατρίτσια στο Instagram έγινε στις 5 Απριλίου: "Γεμάτη εβδομάδα. Είχα θεραπεία την Τρίτη αλλά τελικά έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο και θεραπεία την Παρασκευή. Έκτοτε, ναυτία, εμετοί και πόνοι σε όλο μου το σώμα. Ένιωθα χάλια. Σήμερα είμαι πιο δυνατή. Έχω αρχίσει να τρώω. Υπάρχει βελτίωση. Πάμε σιγά σιγά".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ