Στο νοσοκομείο ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης - Δείτε τη φωτογραφία & το μήνυμα του

Η ανάρτηση στο instagram.

Στο νοσοκομείο φαίνεται πως βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης Φιλιππίδης.

Συγκεκριμένα, ο γιος του γνωστού ηθοποιού δημοσίευσε το πρωί του Σαββάτου 22/4 μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι ξαπλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείου με όρο στο χέρι.

Ο ίδιος πάντως δεν έδωσε λεπτομέρειες για τον λόγο που τον οδήγησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου και το μοναδικό μήνυμα που έστειλε ήταν πως είναι όλα καλά.

dimitris_filippidis.jpg

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης όλον αυτόν τον καιρό έχει επιλέξει να μην κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, θέλοντας να κρατήσει την απαραίτητη απόσταση.

Να υπενθυμίσουμε ότι στάθηκε στο πλευρό του πατέρα του, Πέτρο Φιλιππίδη, σε όλη τη διάρκεια της δικαστικής περιπέτειας που είχε. Ο ηθοποιός καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 8 χρόνια με αναστολή για τις απόπειρες βιασμού, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Πήγε να δει τον γιό του στο θέατρο - Έφυγε πριν αρχίσει η παράσταση

Πριν από μερικούς μήνες είχε συναντήσει τους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια και είχε πει: «Δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους όχι γιατί έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σας αλλά γιατί δε θέλω να μιλάω. Εδώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη δουλειά μου. Δε θέλω να μιλήσω για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δε θέλω να παρεξηγείτε το ύφος μου γιατί πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί. Έτσι είμαι στην καθημερινότητά μου. Μπορεί να είμαι σκυθρωπός και να μην χαμογελάω αλλά δεν το κάνω επειδή έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ