Σία Κοσιώνη: Αφιερώνει ποιοτικό χρόνο στο μοναχογιό της - Που βρέθηκαν οι δυο τους; (φωτό)

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες στο instagram.

Τα Σαββατοκύριακα προσφέρονται για βόλτες και επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Έτσι, η Σία Κοσιώνη πήρε τον γιο της και πήγαν παρέα στο Φεστιβάλ για την Κοινωνία των Πολιτών που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων στις 22 και 23/4.

Ο Δήμος περιηγήθηκε με την μητέρα του στα περίπτερα φιλοζωικών οργανώσεων, των Γιατρών του Κόσμου, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και άλλων φορέων και οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στον πολιτισμό, το ευ ζην, στην προστασία του περιβάλλοντος, κ.α.

Επίσης, έκαναν μια στάση και στο περίπτερο «Άλλος άνθρωπος» (κατά κόσμον Κώστας Πολυχρονόπουλος) όπου εθελοντές μαγείρεψαν για τον κόσμο.

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Insragram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Εδώ γιορτάζει η Κοινωνία των Πολιτών! Ήταν το 1ο -από τα πολλά εύχομαι- Civil Society Festival στην Αθήνα!».

Γενικά η κεντρική παρουσιάστρια των ειδήσεων του ΣΚΑΙ, προσπαθεί να μην υπερεκθέτει τον γιο της στα social media γι΄αυτό και οι αναρτήσεις που κάνει με τον μικρό Δήμο είναι με...μέτρο.

Οι τύψεις που νιώθει για τον γιο της

Για την Σία Κοσιώνη η μητρότητα είναι ευθύνη. «Είναι η πιο δύσκολη και πιο σοβαρή δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου, να πλάθεις έναν άνθρωπο… Έναν άνθρωπο, που αύριο μεθαύριο θα έχει έναν ρόλο και η προσωπικότητά του στην κοινωνία θα έχει βάρος, αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν, νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού. Έχω μια ιδιαιτερότητα, γιατί δουλεύω απόγευμα/βράδυ.

Διαβάστε ακόμη: Σία Κοσιώνη: "Να θυμάσαι να γελάς" - Το μήνυμα της παρουσιάστριας και το "ευχαριστώ" για τις ευχές τη μέρα της γιορτής της (φωτό)

Νιώθω τύψεις όπως νιώθω για χιλιάδες πράγματα. Επομένως, λίγο πριν μπω στο δελτίο, ή στο γραφείο, ή στο μακιγιάζ, ή στις σκάλες, ή στο στούντιο, θέλω να του πω καληνύχτα. Το πιο απλό…», έχει πει η ίδια αναφερόμενη στον γιο της, Δήμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ